Impressum

Turizmoteka je news portal za turizam. Ovaj portal je prvi naš profesionalni portal za vijesti iz hrvatske i svjetske turističke industrije. Portal je namijenjen hrvatskim turističkim djelatnicima i svima onima koji žive od turizma izravno ili posredno.


Turizmoteka.hr objavljuje  svakodnevno najnovije vijesti vezane uz turizam i to kroz više područja: hotelska industrija, obiteljski turizam, ugostiteljstvo, nautika, kampovi, zračni promet… Prati zbivanja u hrvatskim i stranim destinacijama, tržištima. Prati i trendove, inovacije, nove tehnologije, događanja, sajmove i ina događanja vezana uz hrvatsku i svjetsku turističku industriju.

Istodobno, korisnici portala Turizmoteka imaju mogućnost upoznati se s pozadinskim informacijama, novim saznanjima, analizama i promišljanjima o i oko turizma, kroz izvješća, interwiue i osvrte.

Želja je uredništva portala Turizmoteka, da korisnik, na jednom mjestu, jednim klikom na portal Turizmoteka, dobije sve informacije vezane uz događanja u turizmu Hrvatske ali i svijeta, te mu tako skratimo vrijeme i trud da brzo dođe do informacija vezanih uz tu najpropulzivniju svjetsku djelatnost.

Naša je želja da se vijesti važne za našu svakodnevnu djelatnost “ne izgube u golemim prostranstvima interneta” već da su nam one,jednim klikom, na jednom mjestu uvijek dostupne, i to na hrvatskom jeziku.

M plus
Turizmoteka
10000 Zagreb
Palmotićeva 51
e-pošta: vijesti@turizmoteka.hr

telefon:099 428 0600

Glavni urednik portala:Đuro Tomljenović

Izdavač
M plus d.o.o.