Stigao je softver koji hotelijerima i iznajmljivačima olakšava praćenje rezervacija, evo o čemu se radi

Izvor i foto: Turizmoteka/roomraccoon.hr

Sezona je počela, a rezervacija je sve više i dolaze s puno različitih servisa. Što kažete na automatsku sinkronizaciju svih rezervacija, izradu računa na klik te povezanost s više od stotinu kanala kao što su Booking, Airbnb, Expedia? Pritom, paralelno goste možete prijavljivati na eVisitor, izdavati fiskalizirane račune, ili voditi restoran i kafić. Zvuči zanimljivo?

Sveobuhvatni i najkompletniji softver za upravljanje hotelima stigao je na hrvatsko tržište. Radi se o RoomRaccoonu, nizozemskoj tvrtki koja posluje u Hrvatskoj, a čiji sustav koriste hoteli, ali i veliki broj manjih turističkih objekata, vila, apartmana i hostela. Ono što ovaj softver ističe u odnosu na konkurenciju je jednostavnost upravljanja, jer sve što trebate možete napraviti iz jednog sučelja.

RoomRaccoon je jedini sustav koji automatski prilagođava cijene na temelju vjerojatnosti novih rezervacija te gostima nudi rezervaciju skupljeg smještaja po pristupačnim cijenama, kao i kupnju dodatnih usluga prilikom rezervacije.

Potpuno integrirani mehanizam za direktne rezervacije s vaše web stranice je aktivan čak i ako vi odmarate, a kako biste izbjegli nedolazak gostiju možete aktivirati RaccoonPay opciju avansnog plaćanja.
Više od 1600 korisnika u cijelom svijetu je prepoznalo prednosti ovog nagrađivanog softvera, a u Hrvatskoj RoomRaccoon trenutno koristi više od 20 hotela i ostalih turističkih objekata.
Sezona je već počela, a kako biste bili još spremniji, ali i mirniji, izradite potpuno besplatni korisnički račun na web stranici https://roomraccoon.hr/ i uvjerite se u prednosti ovog cloud servera.