D-Resort Šibenik održao Dan otvorenih vrata

Oko stotinu studenata iz Zadra i Šibenika posjetilo najluksuzniji šibenski hotel

Izvor i foto: D- Resort

 D-Resort Šibenik održao je Dan otvorenih vrata kako bi predstavio mogućnosti zaposlenja i napredovanja unutar hotela te cijele Dogus grupe. Dan otvorenih vrata poslužio je kao prilika za sve zainteresirane, primarno studente završnih godina, da se upoznaju s hotelom, njegovim radnim jedinicama, posebitostima i projektima te zaposlenjem u samome hotelu.

Tijekom posjeta hotelu, studenti Sveučilišta u Zadru te Veleučilišta u Šibeniku poslušali su predavanja o Dogus grupi i D-Resortu Šibenik, obišli njegove poslovne jedinice te sudjelovali u radnim grupama u kojima su se dodatno mogli informirati o svom potencijalnom zaposlenju. U tijeku je kampanja zapošljavanja u svim objektima Dogus grupe u Hrvatskoj, hotelima Villa Dubrovnik i D-Resort Šibenik te u ugostiteljskim objektima u D-Marin marinama u Zadru i Sukošanu u kojima još uvijek ima otvorenih pozicija za prijavu.

„Naš tim čine mladi i ambiciozni profesionalci koji žele učiti i napredovati u međunarodnoj grupaciji koja posluje prema najvišim svjetskim standardima, a nudimo im dinamično okruženje, stalnu edukaciju i usavršavanje u hotelima i restoranima u vlasništvu Dogus grupe. Vodimo se strategijom zapošljavanja ljudi ponajprije iz lokalne zajednice u čiji daljni profesionalni razvoj sustavno ulažemo. Time ujedno snažnije pozicioniramo Šibenik kao poželjnu turističku destinaciju“, izjavio je Erhan Hur, v.d. glavnog direktora prilikom predstavljanja hotela.

D-Resort Šibenik dio je grupacije D-Hotels & Resorts u vlasništvu Dogus grupe. Ovaj luksuzni kompleks obuhvaća hotel sa 63 sobe i šest apartmana, tri ekskluzivne vile i mnoštvo dodatnih sadržaja, poput restorana, barova, konferencijskog centra, spa centra, dva vanjska bazena, trgovina i dječjeg kluba. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti usluge D-Resort Šibenik postao je i dio Small Luxury Hotels of the World, prestižnog međunarodnog udruženja koje okuplja nešto više od 520 malih luksuznih hotela u 80 zemalja svijeta. Small Luxury Hotels of the World okuplja hotele koji ispunjavaju vrlo visoke kriterije, a uz SLH, D-Resort Šibenik postao je i dio Stories, Croatian Unique Hotels, hrvatskog brenda luksuznih hotela koji gostima pružaju jedinstveno iskustvo boravka.