Wine Vip Event
Međunarodnu konferenciju vrhunskih vinskih znalaca
Izvor i foto: dantes.biz
Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca – Wine Vip Event je veliki i stručan edukativni event namijenjen za ugostitelje, hotelijere i turističke djelatnike. Eventi se odvijaju u kvalitetnim hotelima u dvije odvojene dvorane i u restoranu. U jednoj dvorani imamo priliku slušati predavanje vrhunskih govornika, educirati se i dolaziti do novih znanja, a druga dvorana bi bila izlagačkog koncepta gdje ćemo imati 30 izlagača i partnera sa svojim proizvodima. To su proizvođači vina, rakije, tartufa, pršuta, sira, mesa, ribe .... a u njihovim delicijama uživati će naši gosti.
Ove godine održati će se sedam evenata, ovim redom:
• Zadar - Hotel KOLOVARE 21.ožujak (21.03.)
• Rijeka - Hotel BONAVIA 02.travnja (02.04)
• Brtonigla - Muzej vina i Hotel San Rocco 03.travnja (03.04.)
• Vodice - Hotel PUNTA 16. travnja (16.04.)
• SPLIT -veliki event - Hotel PARK 17.travnja (17.04.)
• Otok Pag – Novalja - Hotel La Luna 07.svibnja (07.05.) 
• Makarska rivijera - Hotel Park 08.svibnja (08.05.)
Govornici
Govornici koji su sa nama (kombiniramo ih kako u kojem eventu): 
-trostruki sommelierski pobjednik Hrvatske Filip Savić 
-vrhunski znalac i jedan od najkompetentnijih hrvatskih sommeliera Mario Meštrović, 
-predavač na 1 i 2 Levelu Wine & Spirit (pri Wine Academy Croatia) ugostitelj– Jure Andrijašević 
-posebni gosti dolaze nam iz Slovenije i Austrije , cijenjena vrhunska Slovenska sommelierka možda i najveće ime na prostorima bivših nam država – gospođa Mira Šemić 
-pobjednik Austrijskog prvenstva Sommelierstva od 2014-2017, i viceprvak od 2018-2021, Ambasador Champagne i diplomirani Wine i Sake Sommelier Suvad Suwi Zlatić 
-Vrhunski kuharski majstori koji su bili sa nama lani i ove godine družiti ćemo se sa njima (nekad svi a ponekad samo netko od njih ili dva ....): Ivan Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević .
Osim ta tri perfektna kuhara ove godine pridružiti će nam se i drugi vrhunski kuhari.
Teme
Razlike pri serviranju vina i prodaji vina 
Prodaja srcem i razumom 
Odluka – USPJEH 
Pobjeđivanje prodajnih strahova 
Arome u vinu... 
Metode proizvodnje pjenušavih vina 
Prosjaci i sinovi - nova Zagora i nova Hercegovina 
Kreiranje vinske karte restorana ili malog bara /Mala Swot analiza 
Pobjednici ne sumnjaju tko sumnja ne pobjeđuje 
WE (DON'T) NEED (NO) EDUCATION - Edukacija menadžera i osoblja, vlasnika restorana i barova
Zajedno sa svim našim partnerima okupimo mnogobrojne ugostitelje i turističke djelatnike cijele regije. Program započinje u 1 5h a traje do 20h. Za sami kraj priredili bismo manji party za sve sudionike. Za sve goste Eventa imamo jako puno lijepih iznenađenja tijekom eventa.









