UPUHH F&B Academy 2025

Hotel Sheraton Zagreb, 20 i 21. ožujak 2025.

Izvor i foto. Turizmoteka/UPUHH

UPUHH sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeću edukativnu konferenciju pod nazivom “UPUHH F&B Academy”, koja će se održati 20. i 21.03.2025. godine u hotelu Sheraton, Zagreb.

Radujemo se Vašem sudjelovanju na ovom događaju.

Cijena:
Cijena sudjelovanja na konferenciji za djelatnike članica UPUHH-a iznosi 280€ + PDV
Cijena sudjelovanja na konferenciji za djelatnike koje nisu članice UPUHH-a iznosi 330€ + PDV
U cijenu je uključeno:

Sudjelovanje na edukacijama
Edukativni materijal s edukacija u digitalnom obliku
Welcome drink
Dva coffee breaka
Dva ručka
Večernji party
U cijenu nije uključen smještaj

Kako sudjelovati:
Svi zainteresirani trebaju se registrirati na sljedećoj poveznici:

Obrazac za registraciju

PROGRAM

Program - 20.03.2025. (četvrtak)

10:00 Welcome drink & registracija

10:30 Uvodni pozdrav

10:40 Chef talk by Rudolf Štefan, restoran Pellegrini, Šibenik

11:00 Hrvatska – gourmet destinacija
Renata Vincek, projektni menadžer, Turistička zajednica Kvarnera
Slavija Jačan-Obratov, direktorica razvoja brenda i turističkih proizvoda, Hrvatska turistička zajednica
Moderator: izv.prof.dr.sc. Krešimir Mikinac, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

11:20 Where Technology meets Nature
Goranka Košta, direktorica prodaje i marketinga, Nektar Natura

11:30 Vještine za budućnost – profesionalni razvoj i usavršavanje
Deana Vrban, voditeljica razvoja i selekcija, Valamar Riviera
Nada Kozina, Human Resources Director at Mövenpick Kvarner Bay Hotel & residences
Moderator: prof. dr. sc. Kristina Črnjar, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

12:00 Coffee break & networking

12:30 Perspective from the Top: Gastronomija u vrhunskom hotelijerstvu
Augustin Češljić, F&B Manager at Aminess
Sanjin Ilić, Assistant Hotel Director at Heritage Hotel Miramare Crikvenica
Moderator: Erik Štemberga, F&B Sector Director Deputy Valamar

13:00 Marketing restorana: Od osnova do uspješnih marketinških kampanja
Adriano Požarić, Turizam Info

13:30 Moj put ka enogastronomskoj izvrsnosti
Katarina Vrenc, Chefica at bistro Sopal
Kristijan Harjač, Sommelier&Restaurant manager at Noel Zagreb
Moderator: Sandi Paris, Food and Beverage Specialist at Valamar Riviera

14:00 Ručak & networking

15:00 Cooking workshop 1: Zdravo i zeleno – zero waste (B sekcija)
Jurica Obol, Chef at Food&Wine bar Ganeum, Lovran

15:00 Sommelier workshop 2: Kako povećati prodaju vina? (A sekcija)
Mario Meštrović, restoran Kaiser, Zagreb

16:00 Coffee workshop 3: Noviteti u svijetu kave (A sekcija)
Domagoj Trusić, Hug&Punch
Lori Brnčić, Filteraj specialty coffee & refill shop

16:00 Cocktails workshop 4: Spritz – trend ili komocija (B sekcija)
Zoran Lukić, Chief advisor for drinks, cocktails and bars at Valamar Riviera

20:00 Evening networking&party: A Little Party Never Killed Nobody + 2025 UEFA Nations League utakmica: Hrvatska–Francuska
Free drinks&music by DJ Leggero
Lokacija: Hocus Pocus, Pavla Šubića 1, Zagreb

Program - 21.03.2025. (petak)

10:00 Chef talk
Jeffrey Vella, Corporate Food and Beverage Director at Maistra

10:30 Wine Trends vs. Consumer Resilience
Vincenzo Aiosi, Les Roches Switzerland

11:00 Tehnologije koje mijenjaju okus budućnosti
Katja Bonin, Laser line d.o.o.
Dražen Kovačević, Laser line d.o.o.
Pero Pehar, Founder and CEO at Master F&B digital menu
Moderator: izv.prof.dr.sc. Tomislav Car, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

11:30 Lokalnost & novi okusi u gastronomskoj ponudi
Robert Benzia, Food&Wine bar Ganeum, Lovran
Zdravko Tomšić, Chef d.o.o.
Janez Bratovž, JB Restaurant Ljubljana
Moderator: prof.dr.sc. Greta Krešić, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

12:00 Od polja do stola – primjeri dobre prakse
Maja Orbanić, Mljekara Latus
Tedi Chiavalon, OPG Chiavalon
Hrvoje Maturanec, The M Brothers
Moderator: Edmondo Šuran, Voditelj Centra za razvoj ruralnog poduzetništva, AZRRI

12:30 Coffee break & networking

13:00 Cooking workshop 5: Snaga teritorija – edukacija kao temelj valorizacije lokalnih proizvoda i kreiranje autentične hrvatske gastronomije (B sekcija)
Robert Perić, Ugostiteljska škola Pula

13:00 Cocktails workshop 6: Koktel kultura u hotelijerstvu (A sekcija)
Vjenceslav Madić, F&B Service&Cost control Manager at Esplanade Zagreb Hotel

14:00 Cooking workshop 7: Suvremene tehnike u hotelskom slastičarstvu (B sekcija)
Bojana Bukvić, Corporate Executive Pastry Chef at Aminess

14:00 Sommelier workshop 8: Pjenušci: Doživljaj luksuza u hotelima (A sekcija)
Emil Perdec, Sommelier & F&B manager at Plava laguna
Tomislav Mikinac, Maitre D’ and Head Sommelier at Nebo Restaurant&Lounge by Deni Srdoč

15:00 Ručak & networking

16:00 Kraj konferencije