Turkish Airlines je predstavio svoj proizvod “Gift Card”.

Gosti Turkish Airlinesa moći će svojim voljenima darivati darovne kartice ispunjene letovima

Izvor i foto: Turizmoteka/Turkish Airlines 

Leteći u više zemalja od bilo kojeg drugog zrakoplovnog prijevoznika, Turkish Airlines napravio je još jedan dodatak privilegiranim uslugama koje nudi svojim gostima. Uvođenjem Turkish Airlines Gift Card proizvoda. Time će taj prijevoznik ponudit potpuno novu opciju za svoje goste putem online kanala.

S novom uslugom Gift Card, gosti Turkish Airlinesa moći će svojim voljenima darivati darovne kartice ispunjene letovima koje su pripremljene za 10 različitih koncepata kao što su Nova godina, rođendani, Majčin dan i više. Tom novom uslugom cilj je obogatiti iskustvo putovanja, doprinijeti inovativnom i digitalnom pristupu zračnih prijevoznika, te dodati vrijednost imidžu marke.

O novim darovnim karticama, direktor marketinga Turkish Airlinesa Ahmet Olmuştur izjavio je:

“Radimo na ponudi vrhunskih usluga za naše goste u svakoj fazi njihova putovanja i razvijamo nove modele usluga. S ovom novom uslugom darovne kartice, naši će gosti moći svojim voljenima pokloniti letove u cijeli svijet uz povlasticu Turkish Airlinesa.Nadamo se da će ovaj novi projekt naići na zadovoljstvo naših putnika iz 129 zemalja koje opslužuje naša široka mreža letova.”

Nakon pojedinačne darovne kartice, Turkish Airlines će također ponuditi korporativne darovne kartice za tvrtke kako bi im pružio mogućnost da svojim zaposlenicima, klijentima i poslovnim partnerima daju prepaid karticu koja se može koristiti za kupnju letova od Turkish Airlinesa kao poticaj ili nagrada. Dodatno, kompenzacijska poklon kartica također će biti ponuđena našim gostima kao kompenzacija za nezgode tijekom putovanja.

Gosti mogu doći do poklon kartice Turkish Airlinesa putem web stranice na adresi
https://www.turkishairlines.com/en-us/gift-card/gift-card-price-theme/