Star Alliance proglašen je zrakoplovnom udrugom godine

AIR TRANSPORT AWARDS 2019

Izvor i foto: Star Alliance


Ekali, Grčka, 4. svibnja 2019. – Star Alliance proglašen je zrakoplovnom udrugom godine, treći put zaredom, na jučerašnjoj dodjeli nagrada Air Transport Awards 2019.

tim se nagradama prepoznaje izvrsnost i inovativnost u različitim kategorijama zrakoplovnoga sektora.

Pobjednici su proglašeni na posebnoj dodjeli nagrada, koja je sinoć održana u grčkom gradu Ekali. Žiri zrakoplovnih stručnjaka odabrao je Star Alliance zbog iznimnoga doprinosa putničkoj industriji.

Jeffrey Goh, izvršni direktor Star Alliancea, rekao je: - Ovo važno priznanje svjedoči o našoj trajnoj posvećenosti poboljšanju korisničkoga iskustva. Riječ je upravo o srži onoga što radimo i želim zahvaliti našim korisnicima na kontinuiranoj odanosti i povjerenju. Iznimno smo ponosni što prestižne nagrade Air Transport Awards kontinuirano prepoznaju postignuća više od 447.000 zaposlenika obitelji Star Alliancea.
S obzirom na to da su digitalne aplikacije sve prisutniji element korisničkoga iskustva, i dalje nastavljamo s inovacijama te usvajajanjem i primjenom novih tehnologija kako bi korisničko iskustvo bilo nesmetano, čak i u slučaju promjena u planiranom putovanju.

Air Transport Awards jedine su strukovne nagrade (industry to industry) koje se dodjeljuju od 2012. godine, a prepoznaju najbolje kompanije i pojedince koji pridonose unapređenju i razvoju zračnoga prometa diljem svijeta.