Ryanair pokreće 14 novih londonskih linija za zimu 2021

Nova linija i za Zagreb

Izvor i foto: Turizmoteka/Ryanair

Ryanair je najavio da će ove zime ponuditi 14 novih linija s londonskih zračnih luka Stansted, Luton i Gatwick. Taj nisko budžetni prijevoznik ponudit će ukupno 142 usluge iz londonskih zračnih luka tijekom zimskog reda 2021. godine, uključujući sljedeće nove rute:

London Stansted do Helsinkija, Oradee, Stockholma, Tamperea, Trapanija, Trevisa i Zagreba
London Luton do Fuerteventure, Gran Canarije, Grenobla, Napulja, Shannona i Torina
London Gatwick do Malage


Objavljujući vijesti Ryanairov Michael O'Leary rekao je da je taj prijevoznik "predan ponovnoj izgradnji londonske turističke industrije, radnih mjesta i povezanosti kao što radimo diljem Europe i oporavljamo zračne prijevoze do razine prije Covida".

"Budući da Ryanair ove zime preuzima 55 zrakoplova Boeing 737-8200" Gamechanger ", sa zadovoljstvom najavljujemo tih 14 novih ruta s naša tri londonska aerodroma u Stanstedu, Lutonu i Gatwicku", nastavio je O'leary.
“Također ćemo otvoriti preko 500 novih radnih mjesta za pilote, kabinsko osoblje i inženjere ove zime u našim londonskim zračnim lukama dok se pripremamo za veći rast flote i ruta u 2022.

“S porastom cijepljenja i povratkom povjerenja potrošača, Ryanair ponovno poziva britansku vladu da ukine PCR testove za potpuno cijepljene putnike.
"Iako je Ryanair posvećen svojim londonskim zračnim lukama, nedostatak vladine potpore za oporavak zrakoplovstva i turizma stvara dodatne prepreke za promet i rast."