Jet2.com i Jet2holidays povećavaju broj letova prema Dubrovniku

Dodatni letovi i produženje sezone iz dvije britanske baze (Manchester i London Stansted)

Izvor i foto: visitdubrovnik.hr/Jet2.com

Avio kompanija Jet2.com obavijestila je o produljenju letova prema zračnoj luci Dubrovnik što je izvrsna vijest u ovim izazovnim vremenima.
Jet2.com i Jet2holidays donijeli su sljedeće dodatke:

• Manchester - sezona je produžena do kraja listopada, a do tada će raditi tri leta tjedno
• London Stansted - sezona produžena do kraja listopada, a do tada će letjeti tri puta tjedno.
• Letovi i praznici dostupni su za Dubrovnik iz Birminghama, Edinburga, Leedsa Bradforda i Newcastlea u ljeto 21.

Steve Heapy, izvršni direktor Jet2.com i Jet2holidays, rekao je: „Kao destinacija na zelenoj listi, Dubrovnik nastavlja uživati u velikoj potražnji naših kupaca, a mi opet brzo reagiramo na tu potražnju dajući turistima još veći izbor i fleksibilnost. S obzirom na to da je sada u prodaji više letova i godišnjih odmora za Dubrovnik, znamo da će doći do navala rezervacija na temelju onoga što smo već vidjeli ovog ljeta i to je sjajna vijest. S odličnim rezultatima prodaje za Dubrovnik ovog ljeta, nastavljamo surađivati s našim partnerima na toj fantastičnoj destinaciji kako bismo bili sigurni da ćemo privući turiste i osigurati im nezaboravan odmor. ”

Vladimir Bakić, direktor Turističke zajednice Dubrovačko -neretvanske županije rekao je: „Zadovoljni smo što je Jet2.com odlučio povećati kapacitete na letovima za Dubrovnik. To će zasigurno omogućiti više dolazaka iz Velike Britanije i pridonijeti produljenju turističke sezone u Dubrovačko -neretvanskoj županiji. ”
Današnja najava dolazi kao odgovor na stalnu potražnju za odmor na jugu Hrvatske .
Posjetitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva tradicionalno su među top 5 posjetitelja u Dubrovačko neretvanskoj županiji, pa su tako od 1. srpnja do 17. kolovoza ostvarili 114.622 noćenja, a nadamo se da će upravo produljenje letova omogućiti i još bolje rezultate s tog iznimno važnog tržišta.

Turistička zajednica Dubrovačko – neretvanske županije je samostalno krajem srpnja i početkom kolovoza započela medijsku kampanju u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u suradnji upravo s tvrtkom Jet2.com pokrenuta je i kampanja kojom su se promovirale destinacije diljem te županije. Ukoliko epidemiološka slika i dalje bude povoljna možemo očekivati da će posjetitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva ostvariti dobre rezultate i u ovoj 2021. godini.