Jedinstvena europska putnička inicijativa – više od 70 milijuna korisnika ima priliku osvojiti dvostruke nagrade

Air France-KLM i Accor udružuju snage i lansiraju zajedničke programe vjernosti

Izvor i foto: Air France-KLM

Od 20.6.2019. svi članovi klubova Air France i KLM -Flying Blue i Le Club AccorHotels programa vjernosti moći se skupljati Milje + Bodove. Riječ je o jedinstvenoj prilici da istovremeno skupljate bodove i milje dok putujete Air Franceom-KLMom i odsjedate u Accor Hotelima:

• Zaradite Milje prilikom boravka u hotelu i bodove dok letite
• Pretvorite milje i nagradne bodove i iskoristite ih na najbolji mogući način

Grupa Accor i Air France-KLM jačaju svoje postojeće partnerstvo nudeći po prvi put u europskoj turističkoj industriji sustav dvostruke nagrade cijeloj svojoj globalnoj bazi kupaca.
Svaki put kada naši klijenti putuju s Air France i / ili KLM, ili ostanu barem jednu noć u hotelu Accor, istodobno će zaraditi i Flying Blue Miles i Le Club AccorHotels Reward bodove.

Zaradite milje i bodove
0,5 boda / € potrošeno na letove (uz redovito prikupljanje milja)
1 noć / € provedena u hotelu (osim uobičajenog prikupljanja bodova)

Pretvorite milje u bodove i obrnuto
4000 Flying Blue Miles = 1000 nagradnih bodova
2000 Nagradne bodove = 1000 Flying Blue Miles
Minimalna konverzija od 2.000 LCAH bodova

Kako bi iskoristili uslugu Miles + Points, članovi moraju povezati svoje račune na www.flyingblue.com ili na web stranici Le Club AccorHotels.
Nakon registracije, kupci će automatski zaraditi Flying Blue Miles i Le Club AccorHotels nagradne bodove kada lete s Air Franceom i / ili KLM-om ili borave u hotelu Le Club AccorHotels koji sudjeluje u njemu.
Ovo novo, ojačano partnerstvo korisnicima nudi više mogućnosti za zaradu i otkup. To omogućuje i Air France-KLM i Grupi Accor da nagrade svoje članove u više faza njihovog putovanja.

“Naš zadatak je nadmašiti očekivanja svojih kupaca", rekao je Benjamin Smith, CEO Air France-KLM. "Dodavanje više opcija za zaradu i otkup Flying Blue Milesa bilo je ključni pokretač razvoja Milja + Bodova, i drago nam je što smo mogli razviti to zajedno s našim partnerom Accor, za dobrobit naših zajedničkih kupaca. Cilj nam je pozicionirati Flying Blue kao vodeći program lojalnosti zrakoplovnih kompanija tako da nastavimo obogaćivati putovanje naših klijenata na svakom koraku. "
Sebastien Bazin, predsjednik i glavni izvršni direktor Accora, izjavio je: “Partnerstvo između Air France-KLM-a i Accora poboljšano je u korist naših najodanijih članova. Ono okuplja dva izuzetna igrača u globalnom turizmu i ispisuje nova pravila izgradnje vjernosti. Radikalna preobrazba Accorina programa lojalnosti u životnom stilu, utjelovljena budućim brandom ALL - Accor Live Limitless - oživjet ćenašu strategiju "proširenog gostoprimstva" i proširiti se izvan puke gostoljubivosti. Ovo veliko partnerstvo pridonijet će ostvarenju ovog obećanja, iskorištavajući međunarodni utjecaj obje skupine. ”

O Accoru
Accor je vodeća svjetska ugostiteljska grupa koja nudi jedinstvena iskustva u 4.800 hotela, odmarališta i rezidencija u više od 100 zemalja. S neusporedivim portfeljem brandova od luksuznih do ekonomskih, Accor već više od 50 godina pruža gostoprimstvo svojim kupcima. Osim smještaja, Accor omogućuje mnogo dodatnih sadržaja i inovativan pristup turizmu. Gosti imaju pristup jednom od najatraktivnijih svjetskih programa vjernosti. S 57 milijuna članova širom svijeta i više od 70 partnera, svojim članovima nudi jedinstvena i atraktivna iskustva. Prije nekoliko mjeseci Accor je najavio evoluciju svog programa vjernosti s predstavljanjem ALL - Accor Live Limitless. Ova nova platforma za vjernost, do kraja 2019. godine, iskoristit će i unaprijediti brandove, usluge i partnerstva koje nudi ekosustav Grupe. Zahvaljujući ovoj bogatoj vrijednosti ponude, Accor oživljava svoju proširenu strategiju gostoljubivosti snažnim SVIM medijskim planom, novom digitalnom platformom, kultiviranim partnerstvima (kreditne kartice, mobilnost, zrakoplovne tvrtke, zabavu s AEG-om, IMG, Paris Saint-Germain) i globalni plan za sve svoje goste i članove vjernosti.
Za više informacija posjetite www.accor.com ili www.leclubaccorhotels.com ili postanite fan i pratite nas na Twitteru i Facebooku.