TUI se oslanja na Egipat, ture i TUI.com

TUI širi svoju ponudu za nadolazeću zimsku sezonu


Izvor: Turizmoteka               Foto: TUI/Hurghada

Najveći njemački turoperator TUI masovno širi svoju ponudu za nadolazeću zimsku sezonu. U isto vrijeme, linije proizvoda bit će integrirane na internetsku platformu TUI.com. Na prošlotjednoj prezentaciji programa u Hannoveru, direktor turizma TUI-a Stefan Baumert istaknuo je: "Egipat će ponovno biti jedna od najvažnijih turističkih destinacija".

Potražnja za odlazak u Egipat je već značajno porasla ovog ljeta. Tako TUI Fly nudi 35 posto više letova za Hurgadu i 22 posto više linija s Marsa Alamom.

Najvažnija zimska destinacija postaje jeftinija

Na Kanarskim otocima - najpopularnijoj zimskoj destinaciji za njemačke kupce TUI-a nudi se cijena dva posto jeftinija nego prošle zime. Zimi će biti otvorena dva Sensimar hotela. Jedan na Gran Canariji i jedan na La Palmi. Otvoren je i hotel u Maroku. Tu je palača Riu Tikida Taghazout.

Na otoku Salda u Cape Verdeu, prvi Robinson klub arhipelaga otvara se na Gran Canariji, najboljem obiteljskom hotelu u Maspalomasu. I u Austriji TUI preporučuje tri nova hotela za skijaše: TUI Blue u Fieberbrunnu, TUI Sensimar My Arbor u Južnom Tirolu i Suneo Club Pillerseetal u St. Ulrich am Pillersee.

Cijene za nadolazeću zimu ostaju uglavnom stabilne, kao za Mallorcu, Tajland, Mauricijus i Maldive. Kuba će biti jeftinija u prosjeku za dva posto. Rani korisnici mogu uštedjeti do 30 posto.

Vlastiti brand za izlete

TUI će u budućnosti pružati izlete s novim TUI Tours brandom. Na početku će biti ponuđeno više od 100 autobusnih tura u 33 zemlje, uključujući Island, Kubu i Vijetnam. Oni su isključivo rezervirani za putnike TUI-a i popraćeni su vodičima za njemački jezik.

Raspon izleta i aktivnosti proširen je na više od 150.000 proizvoda. Zahvaljujući sve većoj digitalizaciji, oni postaju sve individualniji i prilagođeniji. Sobe za odmor s jutarnjim suncem ili u blizini plaže već se mogu rezervirati kod TUI Blue, a uskoro u prvim Robinson klubovima. Usluga kasne odjave je već dostupna u TUI Blue Hotels u Turskoj.

Proširenje TUI.com-a

TUI Grupa trenutno intenzivno ulaže u širenje svoje online platforme TUI.com. U sljedećem koraku, portal za letenje TUIfly.com, ponuda automobila i auto domova TUI Cars i TUI Camper, TUI program za odmor, kao i sve ture TUI Toursa i TUI Woltersa bit će integrirane.

Direktor prodaje TUI-a Hubert Kluske još jednom je u Hanoveru istaknuo uključenost turističkih agencija na portalu: "Ako naši korisnici na TUI.com-u otkriju da im je potreban osobni savjet, oni će dobiti najbližu putničku agenciju preko portala TUI.com. “Prema TUI-u, zaposlenici TUI turističke agencije mjesečno savjetuju oko 60.000 online korisnika - putem telefona, e-maila i live chat-a.