TUI: Ljeto 2021. - rezerviracije s bonusom za vjernost

TUI vas želi ohrabriti da rezervirate svoj ljetni odmor u 2021. godini

Izvor i foto: Turizmoteka/TUI

Za ljeto sljedeće godine već je objavljeno više od 10 000 smještajnih jedinica za rezervaciju u TUI-u, uključujući 100 hotela koji su pripadali vlastitim hotelskim markama koncerna. Prema riječima generalnog direktora Mareka Andryszaka, kupce treba ohrabriti da rano planiraju svoj godišnji odmor uz „atraktivne popuste za ranu rezervaciju“.

Na primjer, klubovi TUI Magic Life trenutno odobravaju 20 posto popusta. Uz to, postoji bonus vjernosti 100 eura po osobi za svaku rezervaciju iz TUI programa između svibnja 2020. i travnja 2021. godine.

Nude se trenutno uglavnom hoteli u turističkim regijama širom Sredozemlja kao i u Egiptu, Njemačkoj i Austriji. Gotovo svi hoteli u Tajlandu i Tanzaniji su također aktivirani.

Program leta TUI Fly za nadolazeće ljeto već je u potpunosti dostupan .

TUI Fly objavio je raspored leta za ljetnu sezonu 2021 - ranije nego inače. Tvrtka je priopćila kako je odobrenje rezervacija objavljeno zbog Corone krize. To bi putnicima trebalo pružiti fleksibilnost i sigurnost prilikom planiranja putovanja, jer mogu odgoditi godišnji odmor na kasniji datum.
Na oko 25 destinacija dostupno je oko 4,5 milijuna sjedala. Najbolje 3 destinacije su Mallorka, Kreta i Rodos. Na primjer, za Baleare se leti 70 puta tjedno.
Zračna luka Düsseldorf i dalje je najveća je poletna luka TUI-a. Postoji ukupno oko 460 letova za Mediteran, Kanarske otoke i Zelenortske otoke, Portugal, Egipat i Maroko s 13 polaznih zračnih luka u Njemačkoj i Švicarskoj.