Thomas Cook otvorio mogućnost rezervacija za ljeto 2020

Organizatori Neckermann Reisen, Thomas Cook Signature i Öger Tours omogućili njihovih odredišta za ljeto 2020. godine

Izvor: Turizmoteka                        Foto: Thomas Cook

Brandovi organizatora Neckermann Reisen, Thomas Cook Signature i Öger Tours nude klasične letačke pakete, kao i dinamične paket aranžmane i rezervacije za sada samo za hotele. Ponuda se svakodnevno proširuje na nove destinacije i hotele.

Turističke destinacije kao što su Španjolska, Grčka, Turska, Egipat, Zelenortski otok ili Cipar već se mogu rezervirati. To je moguće i za daleke zemlje, pa su na toj listi: Dominikanska Republika, Kuba, Meksiko, Kostarika i Panama, Mali Antili, Južna Afrika, Kenija, Zanzibar, Mauricijus, Sejšeli, Tajland i Ujedinjeni Arapski Emirati. U SAD-u se mogu rezervirati organizirane autobusne ture i hoteli. S Thomas Cook Signature Finest Selection, luksuznim segmentom Thomasa Cooka, sve daleke destinacije moguće je već sada rezervirati za 2020.

Pored toga, mogu se već sada rezervirati oko 7.000 hotela i apartmana za odmor za gradska i individualna putovanja, primjerice u Njemačkoj, Austriji, Poljskoj, Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Skandinaviji i Islandu.