Stockholm: Sajam ”SENIORMÄSSAN”

Predstavništvo HTZ-a u Švedskoj predstavlja hrvatsku turističku ponudu

Izvor i foto: HTZ

Predstavništvo HTZ-a u Švedskoj predstavlja hrvatsku turističku ponudu na sajmu ”Seniormässan”, koji se održava od 1. do 3. listopada. Uz HTZ na sajmu svoju ponudu predstavlja i Turistička zajednica grada Zagreba. Ovogodišnji sajam je 26. po redu i najveći je takve vrste u zemlji, a organizira se četiri puta godišnje, u proljeće i jesen u Stockholmu te na proljeće u Geteborgu i Malmeu.

Na sajmu izlaže veliki broj izlagača sa raznovrsnom ponudom prilagođenoj seniorima, a ista uključuje putovanja, ljepotu i zdravlje, stanovanje, shopping, skrb i liječenje starijih, a nudi se i niz kvalitetnih produkata i pomagala. Na sajmu sudjeluje i niz lječilišta, toplica, hotela i destinacija koje nude odmor prilagođen osobama zrele dobi.

Posjetitelji mogu testirati različite aktivnosti te poslušati bogat seminarski program. Ponuda sajma je razvrstana prema izlagačima: Turizam i putovanja, Smještaj i usluge, Briga i njega o osobama zrele dobi, Kultura i slobodno vrijeme te Zdravlje i ljepota.

Sajam je i mjesto razmjene iskustava stručnjaka, ponude, opreme i usluga za korisnike starije životne dobi koji žele živjeti aktivnim životom i traže inspiraciju za nove doživljaje. Sajam se profilira kao sajam za aktivne seniore na kome će se posjetitelji osjetiti srdačno dobrodošli i dobiti niz popusta i specijalnih sajamskih ponuda što iz godine u godinu rezultira povećanju broja posjetitelja i izlagača.

Prošle je godine sajam posjetilo više od 14 tisuća posjetitelja.

PODIJELI SADRŽAJ