Snježna idila na Jahorini nastavlja i u ožujku

Cilj je produžiti sezonu na cijelu godinu

Izvor i foto: Olimpijski centar Jahorina

Iako je proljeće blizu, snježna idila na Jahorini se nastavlja i nakon više od 105 dana skijanja. Savršeno uređene staze sa čak 75 cm snijega najavljuju odlično skijanje do travnja. Novi snijeg koji je padao prethodnih dana zasigurno će maksimalno produžiti uživanje na olimpijskoj planini Jahorini.

Posebna pogodnost za sve ljubitelje skijanja i snowboard-a su, pored toplijeg vremena, suncem okupanih skijaških staza, dana koji duže traje, i popusti koji će obradovati sve posjetitelje.
Rajski popusti važe od 11. ožujka svakog ponedjeljka, utorka i srijede i dostizat će čak do 40% dok je posljednji, treći, promo vikend od 28. do 31. ožujka, kada će popust na sve ski karte koje se kupe i iskoriste u navedenom terminu iznositi 20%.
Nakon uspješnog koncerta Dragane Mirković, Nikoline Kovač i Dejana Petrovića s Big bendom koji su na Jahorini na Dan žena, uveseljavali više od 4.000 posjetitelja, u Olimpijskom centru Jahorina najavljuju još jedan spektakularan koncert za početak travnja. U pitanju je dnevni koncert kojim će biti proslavljena najuspješnija skijaška sezona na Jahorini, a ime izvođača će uskoro biti poznato. Prateći parametre, u tom centru najavljuju da su se približili i dvomilijuntom prolazu, što je nezapamćeno na Jahorini. Sretnog, dvomilijunitog prolaznika će, kako kažu, nagraditi vrijednom nagradnom.

Očito je da je u toku najuspješnija zimska sezona na Jahorini ikada uz čiju realizaciju u tom centru rade i na pripremama ljetne sezone. Cilj im je da Jahorina živi 365 dana u godini jer zaista ima taj potencijal, da za sve to vrijeme priušti posjetiteljima posebnu vrstu užitka, odmora i razonode.

Nakon što su sistemom umjetnog osnježivanja maksimalno produžili zimsku skijašku sezonu u planu je i dodatno obogaćivanje ljetnih sadržaja, prije svega adrenalinskih, ali naravno i dodatnih zabavnih i natjecateljskih sadržaja, koncerata, trka, ali naravno i humanitarnog karaktera. Konkretno, u planu je izgradnja alpine-coastera koji će ići s vrha planine, od jezera do podnožja odnosno platoa Poljice. To će biti prava ljetna atrakcija.

Na vrhu, pored jezera, u planu je napraviti dodatne sadržaje koji će omogućiti svim posjetiteljima užitak na Jahorini i u ljetnom razdoblju, a u centralnom dijelu skijališta pravi avanturski park s ozbiljnim adrenalinskim sadržajima.