SKR Travel proširuje ponudu za Europu

Specijalist za putovanja u malim skupinama u program dodaje 30 novih tura do 2020. godine


Izvor: Turizmoteka              Foto: SKR Reisen

U novom katalogu za putovanja u Europu za sezonu 2020., njemački SKR Reisen i ima dalje najbolje prodavane ture za Italiju, Baltik i Portugal, ali i 30 novootvorenih tura.
Novi katalog sadrži ukupno 188 putovanja. Posebno se proširuju aranžmani za zemlje Istočne Europe (Srbija, Crnoj Gora, Kosovo, Albanija i Rusija). Isto tako, SKR je prvi put uvodi putovanja u španjolske regije Kataloniju, Galiciju, Asturiju, Kantabriju i Baskiju.

Španjolska je prošle godine bila vrlo popularna kod kupaca SKR Reisen, specijalistu za putovanja širom svijeta u malim skupinama. Sada organizator reagira sa sedam novih putovanja u tu popularnu zemlju za odmor. Dakle, slijede novi izleti u glavni grad Andaluzije, Sevillu. Također su i Balearski i Kanarski otoci predstavljeni novim turama: Lanzarote nudi planinarski program; na Majorci se putnici mogu opustiti nakon šetnje i obilaska tamošnjih sela.

Istodobno, već dokazani bestseleri poput Grčke, Francuske i Albanije dobivaju sve veću ponudu. SKR sada nudi više od 1.700 termina za 2020. godinu.
Sve europske kulturne i avanturističke ture namijenjene su skupinama do 16 sudionika i obilaze mjesta udaljena od masovnog turizma i nude autentične susrete u programu.