Rim: Dr.sc. Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera i predsjednica Skål kluba Kvarner, dobitnica je nagrade SKÅL EUROPE NETWORK AWARD 2019 – Tourism & Culture

Skål International – organizacije je koja okuplja oko 15.000 profesionalaca u turizmu u preko 400 klubova širom svijeta.

Izvor i foto. Turizmoteka/TZ Kvarener

Skål Europe Day održan je u Rimu, Italiji 16. studenog 2019. godine, a tom je prigodom gospodin Armando Ballarin, predsjednik Skål International Italia, osobno uručio dr. sc. Ireni Peršić Živadinov, predsjednici Skål kluba Kvarner i direktorici Turističke zajednice Kvarnera, značajnu nagradu i veliko priznanje „SKÅL EUROPE NETWORK AWARD 2019“, u kategoriji Tourism & Culture.

Domaćini događanja Skål Europe Day svake će se godine izmjenjivati, a radi se o europskim gradovima koji su ujedno sjedišta klubova članova udruženja Skål International – organizacije koja okuplja oko 15.000 profesionalaca u turizmu u preko 400 klubova širom svijeta.

Skål Europe Network predstavlja mrežu europskih klubova članova udruženja Skål International, a nagrade se dodijeljuju u ukupno 32 profesionalne kategorije koje su sastavni dio turističke industrije.

U povodu primanja nagrade dr. sc. Irene Peršić Živadinov je izjavila:
"Neizmjerno sam ponosna što mi je uručena izuzetno važna nagrada „EUROPE NETWORK AWARD 2019“ u kategoriji Tourism & Culture, što je rezultat prepoznatih napora uloženih u stvaranje proizvoda i promociju Kvarnera odnosno naše kulture u svijetu. Naš Kvarner nastavlja nizati uspjehe, a posebno veseli činjenica da je Skål International prepoznao naš rad i doprinos, te će nam predmetna nagrada biti zaista veliki poticaj za nastavak svih naših aktivnosti."