Profewo: ID Riva Tours novi u ponudi

Više od 300 kuća Riva Toursa sada je dostupno u bazi Profewo


Izvor: touristik-aktuell.de               Fotografija: ID Riva Tours

Ponuditelj IT usluga iz Münchena Check IT sada je integrirao u svoju Profewo platformu njemačkog specijalistu za Hrvatsku ID Riva Tours. To znači da se putničke agencije povezane s Profewo mogu sada osloniti na jedanaest turoperatora kod usporedbe cijena za svoje klijente (Novasol, Dansommer, Cuendet, TUI Ferienhaus, Interhome, Inter Chalet, Dancenter, Belvilla, Interholiday, Dertour Ferienhaus i od sada i ID Riva Tours). U ponudi je u bazi sada više od 150.000 objekata u 40 zemalja.

"S ID Riva Toursom dobili smo još jednog važnog i pouzdanog operatora za prodaju godišnjeg odmora koji je visoko cijenjen od strane turističkih agencija", rekao je Karl-Martin Reinhardt, direktor tvrtke Check IT. Riva Tours ima više od 300 odabranih domova i stanova u svom portfelju.

Inače, oko 2.000 putničkih agencija povezano je sa sustavom savjetovanja i usporedbe Profewo. Slobodna mjesta ažuriraju se svakih sat vremena, a upit o cijeni odvija se u realnom vremenu. Agencije mogu ispisati predmetne objekte u obliku PDF-a ili ih poslati kao link na pojedinu mikro-stranicu putem e-maila klijentu. "Uz QR kod prikazan u ponudi, kupac također može rezervirati izravno preko IBE-a, ako putnička agencija to želi", objašnjava direktor Tilman Bucher.