Prezentacija Kvarnera u Beču

Austrijski gosti zauzimaju visoko treće mjesto u ostvarenim noćenjima na Kvarneru s udjelom od gotovo 12%.

Izvor i foto: TZ Kvarner

 

Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Austriji više nego uspješno predstavila je jesensko-zimsku ponudu Kvarnera.

Tako je više od 40 prisutnih uzvanika koje su činili prodajni agenti specijaliziranih agencija za posezonska i lječilišna putovanja te novinari općih austrijskih glasila i specijaliziranih magazina prisustvovalo prezentaciji. Uz to, nakon prezentacije organizirana je i eno-gastronomska prezentacija tijekom koje su uzvanici mogli kušati kvarnerske specijalitete poput krčkih šurlica, paštete „Krčke kuće pršuta“ i nezaobilazne Rabske torte.

Svima prisutnima podijeljeni su i promidžbeni materijali u izdanju Turističke zajednice Kvarnera sa kontaktima radi uspostave daljnje suradnje.

Predstavnica Turističke zajednice Kvarnera, gospođa Tanja Augustinović prezentaciju regije Kvarner je otvorila uz popratne pozdravne govore veleposlanice Republike Hrvatske u Austriji, njezine ekscelencije dr.sc. Vesne Cvjetković te novog direktora Predstavništva Hrvatske turističke zajednice, gospodina Branimira Tončinića.

Prezentacija je svakako i odličan početak novog ciklusa suradnje Turističke zajednice Kvarnera s novim direktorom Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Austriji, gospodinom Tončinićem koji ističe važnost promocije Kvarnera na austrijskom tržištu zbog blizine, pogodne klime i izvrsne gastro ponude. Tako su zdravstvena i lječilišna ponuda Thalassotherapie u Opatiji i Crikvenici te Lječilišta na Lošinju, nadolazeća adventska događanja na Kvarneru s posebnim naglaskom na „Advent u Opatiji“ i gastronomska ponuda vrhunskih kvarnerskih restorana bila pun pogodak.

Prezentacija je također bila i prilika da predstavnici Turističke zajednice Kvarnera zahvale dugogodišnjem direktoru, gospodinu Ranku Vlatkoviću na izvrsnoj suradnji i podršci tijekom svih godina koje je proveo na čelu Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Austriji. Zahvaljujući zajedničkoj suradnji danas austrijski gosti zauzimaju visoko treće mjesto u ostvarenim noćenjima na Kvarneru s udjelom od gotovo 12%.