Novi Sad je za vikend domaćin 9. Međunarodne MEKST konferencije!

MEKST Konferencija - 25.-27.11.2022. - hotel Park, Novi Sad

Izvor i foto: Turizmoteka/MEKST

Od 25. do 27. studenog 2022. godine u Novom Sadu održat će se deveta MEKST konferencija. Međunarodna konferencija u oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga, s dugom tradicijom i kontinuitetom održavanja. Ove godine konferencija se održava u novosadskom hotelu Park i ima više od 600 sudionika. .
I ovogodišnju MEKST konferenciju podržala je Svjetska turistička organizacija (UNWTO), koja drugu godinu za redom podržava MEKST konferenciju. Tijekom konferencije putem video pozdrava obratit će se sudionicima konferencije Natalia Bayona – direktorica inovacija, edukacija i investicija - Svjetske turističke organizacije (UNWTO).

Ta jedna od najvećih konferencija u oblasti turizma, hotelijerstva i digitalnog marketinga u regiji, ove godine će obuhvatiti tri aktuelne teme:

• Karijera u industriji poslovnih događaja
• Mladi poduzetnici i njihovi biznisi
• Influenser marketing i motivacija

U okviru programa konferencije ove godine moći će se čuti najeminentnije predavače iz Srbije, ali i iz inozemstva, a neki od njih su: Rob Davidson, Kristina Milinčić, Adem Braco Suljić, Lea Kosović Stanić, Vladimir Stanković, Marija Zeljković, Milan Maglov, Veselin Vladimir Zvekić, Nevena Blanuša i drugi. Program konferencije možete pronaći na službenoj stranici - https://www.mekstconference.com
Pored konferencije, sudionici će imati priliku  upoznati se s predstavnicima kompanija, visokoobrazovnih institucija, hotelskih korporacija i fakulteta koji će svoje mjesto zauzeti na događaju kao izlagači u sklopu Career Fair-a.

Ovo je sjajna prilika koja pruža mogućnost mladima da svoja očekivanja, ambiciju i potencijal pokažu kroz povezivanje s kolegama.

Za više informacija više na društvenim mrežama: Instagram https://www.instagram.com/mekst_conference/ Facebook https://www.facebook.com/mekstconference/ Linkedln https://www.linkedin.com/company/mekst-conference/