Na Jahorini ostvareno 20.000 ljetnih vožnji

30. listopada počinje prodaja ski karata s popustom


Izvor i foto: OC Jahorina

Jučer je na Jahorini svečano uručena nagrada za, prvi put u povijesti, ostvarenu 20.000 ljetnu vožnju.
Tim povodom izvršna  direktorica Olimpijskog centra Jahorina, Iva Ivkić je rekla:

“ Danas je jako bitan dan za Olimpijski centar Jahorina, dodijelili smo prvi puta nagradu za 20.000 ljetni prolaz. Samo ta brojka govori o ogromnom potencijalu Jahorine za ljetni turizam. Činjenica je da od otvaranja najdužeg u regiji, boba na šinama, interesiranje za Jahorinu naglo poraslo. Već sada mogu najaviti da za sljedeće ljeto planiramo izgradnju još tri takve adrenalinske atrakcije prilagođene djeci i odraslima koje će doprinijeti jednako dobroj posjećenosti naše planine 365 dana u godini.
Mislim da je vožnja bobom na stazi dugačkoj 2.500 metara, jednim od 10 najdužih u Europi zaista jedinstven način da doživite Jahorinu u ljeti. Iskoristila bih priliku da pozovem sve koji nisu bili kod nas da isprobaju novi sadržaj i uživaju u vožnji koja dostiže do 40 km/h i prolazi najljepšim dijelovima Jahorine. Do sada smo ostvarili promet od preko 150.000 KM što je povećanje u odnosu na prošlo ljeto za više od 135 posto, premašili smo rezultat cijele ljetne sezone 2016 za 430 %, a zabilježeno je povećanje broja ljetnih vožnji za čak 350%.„Razlog više da nas posjetite su i zanimljiva dešavanja koja nas očekuju u idućem razdoblju“.

Iako ljetna sezona na Jahorini još uvijek traje, u toku su i pripreme za zimu. Iz Olimpijskog centra Jahorina ističu da prodaja ski karata s popustom od 20% na sve karte kreće u ponedjeljak 30. listopada.