München: Svečano proslavljena 25. obljetnica rada turoperatora ID RIVA Tours-a

U tu čast, na sajamskom štandu zapjevalo i njemačko pjevačko društvo

Izvor i foto: Turizmoteka

Ove godine njemački turoperator ID RIVA Tours, specijalista za Hrvatsku slavi 25 obljetnicu rada.

U petak, 21. veljače, u najstarijoj minhenskoj pivnici Augustiner održana je svečana večera gdje su mnogobrojni hrvatski i njemački turistički djelatnici i uglednici proslavili ID RIVINU obljetnicu.

Čast da otvori jednu od brojnih te večeri otvorenih pivskih bačvi imao je hrvatski državni tajnik za turizam Tonči Glavina. 

F.re.e je  najveći sajam putovanja i zabave u Bavarskoj,  od 19. do 23. veljače 2020. godine, posjetilo je više od 130.000. Na sajmu je bilo 1300 izlagača iz 60 zemalja. 

Na turističkom sjamu u Munchenu  obljetnicu  ID RIVE svečano su obilježili i članovi pjevačkog društva Seemannschor iz njemačkog Osterhofena. Ta grupa pjevača, odnosno njihovo društvo, višegodišnji  su zakupci brodova iz ID RIVA-ine flote s koima svakoga ljeta tjedan dana obilaze hrvatska ljetovališta, ali i održavaju besplatne koncerete u mjestima gdje pristanu.

Njihovu pjesmu u čast obljetnice ID RIVE poslušajte OVDJE

Njihov dolazak na štand ID RIVE, a kasnije i na štand Hrvatske, bilo je iznenađenje za vlasnika i dugogodišnjeg hrvatskog turističkog radnika Selimira Ognjenovića. No, ne samo za njega već i za mnogobrojne posjetitelje munchenskog sajma, jer je kurizoitet  da na štandovima zemalja koje predstavljaju svoju turističku ponudu pjevaju domaćini, Nijemci,