Lošinj Hotels&Villas poziva navijače u fan zonu u Moskvi

U sklopu fan zone hotelski brand Lošinj Hotels&Villas predstavlja hrvatskim i ruskim posjetiteljima prirodne ljepote otoka Lošinja i svoju ponudu

Izvor i foto: Lošinj Hotels&Villas

Svi hrvatski navijači koji putuju u Moskvu dobrodošli su na Festival hrvatskog nogometa, popularnu fan zonu Hrvatskog nogometnog saveza u središtu Moskve. Lošinj Hotels&Villas poziva navijače da se na Festivalu hrvatskog nogometa okušaju u turnirima u stolnom, malom i virtualnom nogometu te osvoje boravak u profinjenim hotelima LH&V-a na otoku Lošinju.

Fan zona se nalazi ispred Nove Tretjakovske galerije, točno preko puta glavnog ulaza u park Gorki, a prostire se na 7.000 metara kvadratnih. Hrvatski dio moskovskog parka bit će otvoren do 16. srpnja, a posjetitelji mogu uživati u brojnim zabavnim sadržajima i kulturno-umjetničkim manifestacijama. U normalnim okolnostima kroz hrvatsku fan zonu prođe oko pet tisuća posjetitelja dnevno, a 15. srpnja očekuje se puno veći odaziv. U nedjelju navečer posjetitelje će zabavljati ARTEM AYVAZYAN BAND.

U sklopu fan zone hotelski brand Lošinj Hotels&Villas predstavlja hrvatskim i ruskim posjetiteljima prirodne ljepote otoka Lošinja i svoju ponudu. Uz boje, okuse i mirise ovog čarobnog kutka Jadrana, uvala Čikat, u kojoj su se smjestili hoteli LH&V-a, oduševila je brojne posjetitelje koji su iz prve ruke odlučili upoznati Hrvatsku. Moskva je svojom poznatom gostoljubivošću dočekala i otok Lošinj, a svima koji su proteklih dana prošetali parkom Gorki u neizbrisivom će sjećanju svakako ostati borova šuma i morsko plavetnilo lošinjske uvale Čikat te profinjenost njenih hotela.
Više o događanjima na Festivalu hrvatskog nogometa u Moskvi na http://hns-fest.ru/mainhr.