Korčula Hotels na ITB Berlinu 2019.

" Povećano zanimanje turista iz Azije, SAD-a , Kanade i Australije"

Izvor i foto: Korčula Hotels

Korčula Hotels i ove se godine, po peti put, samostalno predstavila na najvećem turističkom sajmu na svijetu - ITB 2019 u Berlinu. Po povratku predsjednica uprave Ivana Hatvalić-Poljak dala je njezinu ocjenu stanja na tržištu:

“Za predstojeću turističku sezonu osjeća se oklijevanje, kako agencija, tako i gostiju, vezano uz booking iz europskih zemalja, ali moramo napomenuti kako jača zanimanje  i rastu brojke, kad su u pitanju zemlje Azije (Kina, Tajvan, Japan…), SAD i Kanada, kao i Australija.

Raduje nas rast zanimanja s tih emitivnih tržišta. Rezervacije njemačkih gostiju trenutno su na razini lanjskih pokazatelja” – kazala je Ivana Hatvalić-Poljak.
Nadodala je kako se “Korčula profilirala kao poželjna destinacija zadnjih nekoliko godina, te vjerujemo kako će se pozitivan trend nastaviti i ove sezone.”

Kao novitet ove godine, Korčula Hotels je svoj štand nadopunio s Instagram kutkom. Brojni posjetitelji imali su prilike i kušati tradicionalnu autohtonu korčulansku ponudu vina, sireva i slastica.