Kanarski otoci ne odustaju i pokreću kampanju u Velikoj Britaniji

Sve to usred karantene koju je uvela britanska vlada

Izvor i foto: Turizmoteka/hosteltur.com

Iako je Velika Britanija uklonila Balearske i Kanarske otoke s popisa sigurnih mjesta za putovanje, baš kao što je to već učinila s ostatkom Španjolske, i nametnula karantenu putnicima, Turismo de Canarias pokrenuo je kampanju u petak za jačanje položaja među Britancima.

Ujedinjeno Kraljevstvo sa svojih 4,94 milijuna turista koji su posjetili u 2019. godini Kanarske otoke, koji čine 32,7% od ukupnog broja putnika na Kanarima, koji ostvaruju 4.76 milijardi eura zaslužuju takav tretman.

Uzevši to u obzir Yaiza Castilla , ministrica turizma na Kanarskim otocima, objasnila je da je „ kampanja kao nužna u vrijeme kada nepravedno trpimo novi pomak u našoj turističkoj djelatnosti, zbog odluke britanske vlade da zahtijevaju karantenu svojih građana kad se vrate iz Španjolske, bez razlikovanja regija, a još više kada ne samo da je stopa epidemije vrlo niska, već smo i najudaljenija regija udaljena od kontinenta više od 2000 kilometara. "

Trenutno španjolska i britanska vlada pregovaraju o poništavanju odluke.
Promotivna akcija je „emocionalna“ poruka koja se obraća problemu, ali optimistično: „Nijedna karantena ne može prevladati ljubav koju milijuni Britanaca osjećaju za Kanare. Samo odgađamo naš idući susret. "

Sadržaj je jučer objavljen na društvenim mrežama, posebno Facebooku i Instagramu, zajedno s videom na kojem se spajaju slike sunca i plaže, jedna od glavnih motivacija britanske publike, s argumentom ljubavne priče, "jer ćemo ih uvijek čekati: ni daljina ni okolnosti ne mogu utjecati na naš osjećaj i povezanost jednih s drugima" .

Video pogledajte OVDJE.

Cilj je biti blizak s tim vjernim kupcima u slučaju otkazivanja godišnjeg odmora ovog ljeta ili odgađanja rezervacija usred zime, „inzistirajući da smo još uvijek tu kako bi ova težnja da se ide na odmor na Kanarske otoke ostala i izvediva čim vaša vlada ukine ograničenja. "