Italija: Baia Holiday -prvi hotel i novi kamping

Novi Camping Village Capitol Roma u Ostiji može primiti 5.000 jedinica.

Izvor: Turizmoteka                 Foto: Baia Holiday

Upravitelj odmarališta Baia Holiday ulazi u hotelski segment i otvara ovog ljeta "malu, ali u dizajnu i udobnosti izuzetno sofisticiranu" hotelsku kuću u blizini Venecije, koja je namijenjena parovima i grupama turista. Hotel Cava Green smješten je u neposrednoj blizini kampa Baia, dopuštajući turistima da ostanu u boutique resortu, ali resort nudi i vlastitu privatnu plažu s uslugom, lagunu s bazenom, restorane i barove, mini market, igralište, mini golf, stolni tenis i odbojku na pijesku kao i animaciju.

U ljeto, Baia Holiday će također otvoriti novi Camping Village Capitol Roma u Ostiji. Naselje je najveći objekt u tom lancu i moći će primiti 5.000 jedinica podijeljenih u mobilne kućice i parcele za karavane, kampere i šatore. Kompleks se nalazi u Lido di Ostia i udaljen je manje od sat vremena od Rima.

Istodobno Baia Gardiola na jezeru Garda, gdje je kamen temeljac tvrtke položen prije gotovo 30 godina, sada doživljava sveobuhvatnu nadogradnju za ljeto 2019. godine. "Veoma skromno odmaralište" u Desenzanu postalo je konceptno selo. Najnovija generacija mobilnih kućica nudi pogled na jezero, kao i elegantan kafić.
Baia Holiday surađuje sa svim većim njemačkim turoperatorima kao što su Schauinsland-Reisen, TUI, Thomas Cook i DER Touristik.