HTZ predstavio turističku ponudu na sajmu u Stockholmu

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Stockholmu sudjelovalo je na sajmu Seniordagen koji se tradicionalno svake godine u svibnju održava u Kungsträdgårdenu, najpoznatijem parku u centru Stockholma

Izvor i foto. Turizmoteka/HTZ

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Stockholmu sudjelovalo je na sajmu Seniordagen koji se tradicionalno svake godine u svibnju održava u Kungsträdgårdenu, najpoznatijem parku u centru Stockholma.

Događanju je prisustvovalo više od 100 izlagača različitih interesa, kao sto šu putovanja, zdravlje, gastronomija, financije, politika i drugo, a broj posjetitelja bio je rekordan.

Iz Predstavništva ističu da je sajam pokazao kako je interes za Hrvatsku i njenu turističku ponudu vrlo velik, a posebice kada se radi o putovanjima vezanima uz kulturu. Osim toga, posebno je komentiran i potencijal hrvatskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu te očekivanja u vezi naše pobjede.

Na ovoj manifestaciji bili su i mnogi turoperatori, kao što su Apollo, Rolfs Flyg och Buss, Ekman Buss, Grand Tours, Jörns Resor, Nord och Sydresor, Reseskaparna, Ticket (najveći lanac turističkih agencija u zemlji), Vida Travel Group, We Travel Group i Äventyrsresor.