Hrvatski specijalista u Njemačkoj izašao na tržište sa svojim glavnim katalogom za sezonu 2021.

To je njihova već treća brošura za sezonu 2021.

Izvor i foto: Turizmoteka/ID RIVA Tours

Već početkom kolovoza hrvatski specijalista u Njemačkoj za Hrvatsku ID RIVA Tours objavio je svoju brošuru brodskih putovanja 2021. U rujnu su izašli na njemačko tržište s brošurom privatnog smještaja i mobilnih kučica u kampovima za 2021.

Ovih dana ID RIVA Tours izašla je s kompletnom ponudom u svojem glavnom katalogom na 366 stranica. Taj katalog sjajno je primljen u njima partnerskim njemačkim agencijama, što više ocijenile su ju “ biblijom” u kojoj mogu naći mnoge važne informacije i savjete vezane uz destinaciju Hrvatska.

U povodu izlaska glavnog kataloga vlasnik ID iRIVA Tours-a Selimir Ognjenović je rekao:


„Nakon sezone 2020. sa svime što nam je ta godina donijela, sretni smo, jer smo iskustvo poslovanja u pandemijskoj sezoni 2020 uspjeli predstaviti na uvodnim i info stranicama kataloga, gdje smo se mogli pohvaliti da nismo imali incidenata s Covidom u sezoni 2020. Ponosno smo pokazali da i u teškim uvjetima, Riva i nasi partneri u hrvatskom turizmu mozemo odgovorno i uspješno organizirati putovanja gostiju koje dovodimo u Hrvatsku.“

Glavni katalog je predan 17. studenog u tiskaru i u slijedećih 10 dana biti će tiskan u 200.000 primjeraka, od kojih se 57.000 distribuira po jedan primjerak na adrese gostiju koji su s ID Riva tours-om putovali u Hrvatsku u zadnjih 5 godina. Pakete brošura ID RIVA tours-a šalje se i na adrese 5.000 agencija.

Glavna brošura za 2021.objavljena je i na internetskim stranicama ID RIVA Toursa, i u prva dva dana u tom turoperatoru bilježe pozitivne reakcije gostiju i agencija. Glavni katalog možete pogledati OVDJE.

„ Svjesni smo da bolji booking možemo očekivati tek kada stanje s pandemijom bude jasnija , ali ohrabruje da booking ne stoji . Vjerujemo da će upravo u ovo teško i nesigurno vrijeme više gostiju nego inače tražiti detaljnu i iscrpnu informaciju o putovanjima u Hrvatsku, za to smo se pripremili.
Puno nam pomaže dosadašnje iskustvo i dugogodišnji rad djelatnika ID RIVA tours-a na njemačkom trzistu i u hrvatskoj što je veliki kapital za budućnost. Zanimljivo je da je, prema ocjenama gostiju naš rad u teškoj 2020. ocjenjen jos boljim ocjenama nego u rekordnim godinama“, rekao je za Turizmoteku, direktor Riva toursa Konstantin Gaitanides te dodao:

„ Naš plan i cilj u sezoni 2021. isti je kao i u sezoni koja je iza nas: MAKSIMUM MOGUĆEG! A strategija je: stalna prisutnost na tržištu uz odgovornost!“