Hrvatska predstavljena u sklopu UNICEO Leaders Meeting & Exhibition održanog u Mađarskoj

U Budimpešti je održan UNICEO Leaders Meeting & Exhibition pod nazivom „Budućnost korporativnih događaja“, a u sklopu kojega je predstavljena i hrvatska turistička ponuda

Izvor i foto: Turizmoteka/HTZ

U Mađarskoj je, točnije u Budimpešti, održan UNICEO Leaders Meeting & Exhibition pod nazivom „Budućnost korporativnih događaja“, a u sklopu kojega je predstavljena i hrvatska turistička ponuda u sklopu aktivnosti Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj.

Riječ je o jednodnevnom događanju koje je okupilo više od 100 sudionika kojima su bile namijenjene prezentacije i panel diskusije, ali i prezentacija rezultata istraživanja provedenog među 150 donositelja korporativnih odluka, članova UNICEO-a, o njihovim planovima događaja i marketinškoj strategiji za razdoblje do kraja ove godine i prve polovine 2022. U sklopu događanja je održan i okrugli stol na temu online i hibridnih događanja te događanja uživo, a svi su sudionici također imali priliku razgledati postavljenu izložbu s 15 izlagača.

Od ostalih aktivnosti na mađarskom tržištu možemo spomenuti predstavljanje Hrvatske u sklopu Svjetske izložbe lova i prirode, koja se održava u Budimpešti do 14. listopada. Promotivni materijali o Hrvatskoj dijele se u sklopu hrvatskog štanda, a cilj izložbe je podizanje svijesti o važnosti sklada između lova i zaštite prirode i to kroz dugoročnu održivost.