FTI- Usredotočite se na Europu!

Hrvatska opet u FTI-om katalogu

Izvor i foto: Turizmoteka/FTI

S Italijom, Slovenijom i Hrvatskom, FTI je uvelike proširio svoj program za pojedinačna turistička odredišta u Europi. Komplet sa širokim izborom hotela i zabavnih parkova u devet zemalja prvi je put dostupan i na mreži i u kataloškom obliku.

Odmor u Austriji i drugim odredištima do kojih se može doći automobilom, iznajmljenim automobilom ili vlakom ponovno će cvjetati u ljeto 2021. godine. Turoperator FTI uvjeren je u to i povećava svoju prisutnost predstavljanjem ponuda za pojedinačna turistička odredišta u Europi.

"Svjesno smo odlučili pokazati svoj portfelj za odmor s vlastitim putovanjima u klasičnom katalogu, jer će te destinacije generirati visoku razinu potražnje kao i prošle godine, čim se ponovno bude moglo putovati", objašnjava Doris Oberkanins, direktor prodaje i trgovine, FTI.

Gotovo 400 stranica ponude odmora od Baltičkog do Jadranskog mora nudi se u katalogu od gotovo 400 stranica koji je odnedavno dostupan u turističkim agencijama. Uz ponude u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Francuskoj, Nizozemskoj i Poljskoj, po prvi puta, taj katalog uključuje i odabrane smještaje u sjevernoj Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj.
Za Hrvatsku se FTI u katalogu oslanja na opušteni obiteljski odmor na Jadranu, dok Slovenija ima ponudu obilje novih, luksuznih hotela.