Egipat u središtu zanimanja u Njemačkoj

Thomas Cook otvorio je prvi Cook's Club u Egiptu.

Izvor: Turizmoteka        Foto: Cook’s Club El Gouna

Zemlja faraona trenutno je jako zanimljiva za njemačke turoperatore. Najnoviji Cook's Club smješten je u turističkom gradu El Gouna u Egiptu. Thomas Cook uveo je neke novine za novi Cook's Club: suvremeni dizajn nadahnut životnim stilom kombiniran je s egipatskim stilom. Novi hotel s četiri zvjezdice u turističkom gradu El Gouna trebao bi izgledati kao "opuštajuća oaza u pustinji".

Cook’s Club El Gouna je sedmi hotel te marke i šesti koji se otvara ove godine. Dizajniran je za novu generaciju putnika: Cook's Club se fokusira na suvremeni dizajn, izvrsnu hranu i piće, DJ-eve uz bazen.


U mjesecu kolovozu, hotel privlači goste paketom "Neograničeno piće" - uključujući bezalkoholna pića, lokalno pivo, kućna vina i žestoka pića za dvanaest eura po osobi dnevno. Uz to se mogu rezervirati jednokrevetne sobe po cijeni od pola cijene dvokrevetne. Primjer cijene: pet noćenja u dvokrevetnoj sobi s doručkom, uključujući let i transfer, Rail & Fly je dostupan od 561 eura po osobi, na primjer, letom iz Münster-Osnabrücka 30. kolovoza 2019. godine.

Zimi Thomas Cook uvelike povećava svoju ponudu u zemlju faraona. Tako će Egipat ove sezone ponovno biti jedno od najvažnijih odredišta ", rekao je Stefan Baumert, iz TUI Deutschland, tijekom prezentacije zimskog programa u Hanoveru.
TUIfly nudi 35 posto više letova za Hurgadu. U Alltoursu gosti sada putuju i u Egipat sa Sun Expressom - iz šest zračnih luka u Njemačkoj s četiri polaska tjedno.

Thomas Cook ima oko 200 hotela na Crvenom moru. Zimi postoje dva objekta s pet zvjezdica u Sahl Hasheesh, Gran Sahl Hasheesh za odrasle i obitelji, a susjedni Palace Sahl Hasheesh kao objekt samo za odrasle. Dva hotela dio su velikog plana: Sestrinska kompanija Red Sea Hotels u Sahl Hasheeshu – gradi novo turističko središte udaljeno 30 minuta od zračne luke Hurgada. Tamo se planira ukupno sedam luksuznih hotela.

I Öger Tours nudi sedam novih hotela u Egiptu. Anex Tour uskoro će ponuditi s egipatski katalog na 132 stranice. Andreas Rüttgers, voditelj turizma u Schauinslandu, očekuje veliko zanimanje za te programe ove zime uz lagano rastuće cijene hotela.
Kako raste zanimanje za odmor u Egiptu, tako raste ponovno i zanimanje za krstarenje po Nilu.

Alltours nudi šest krstarenja uzvodno do brane Asuan. Ako želite, možete kombinirati ponude s posjetom Abu Simbelu. Onima koji žele putovati Nilom, ponudu nude u Anex Touru, Bentour Travelu, Ögeru, Studiosusu i Thomasu Cooku.