Crikveničko – vinodolska rivijera predstavila se u Wroclawu na turističkom sajmu MTT

Natup u sklopu zajedničkog štanda TZ Kvarnera

Izvor i foto: Turizmoteka/TZG Crikvenica

Crikveničko – vinodolska rivijera je u sklopu zajedničkog štanda TZ Kvarnera predstavila svoju ponudu zajedno s TZO Krka na 15. međunarodnom turističkom sajmu MTT koji se od 22. do 24. ožujka održavao u poljskom gradu Wroclawu.

Nastup na ovom sajmu bio je “pun pogodak” za predstavljanje bogate turističke ponude Crikveničko – vinodolske rivijere, a osim promidžbenih materijala naših triju turističkih zajednica (TZG Crikvenice, TZG Novi Vinodolski i TZO Vinodolske općine), posjetiteljima su ponuđene i naše gastro delicije, kao što je bribirski prisnac, suhe smokve, sir, pršut i pokoja žestica. Na sajmu je bio veliki broj izlagača, njih 200 iz 13 zemalja.
Turistički sajam u Wroclawu posebno nam je zanimljiv budući se radi o četvrtom gradu po veličini u Poljskoj koja je uz granicu s Njemačkom i Češkom.

„Poljsko tržište nam je izuzetno važno tržište i čitav niz godina nastupamo na njemu. To je samo jedna od aktivnosti koju ćemo provoditi u narednom razdoblju - sve to temeljem zajedničkog Strateškog i marketinškog operativnog plana Crikveničko – vinodolske rivijere, koji je izrađen prošle godine”, rekla je Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice i koordinatorica za sve zajedničke aktivnosti CVR-a.„Naš je štand pobudio veliki interes, kako posjetitelja, tako i izlagača. Crikveničko-vinodolska rivijera dobro je poznata poljskoj publici o čemu svjedoče i rastuće brojke noćenja poljskih turista na našoj rivijeri iz godine u godinu. Pored pitanja o novim sadržajima na obali, veliki interes posjetitelja iskazan je i za outdoor sadržaje i ponudu gdje mi kao subregija imamo što i ponuditi. Naravno, njihova pitanja bila su usmjerena i na bogatu kulturno-povijesnu baštinu naše subregije. O velikom interesu poljskog tržišta najbolje govori činjenica da smo tijekom nedjeljnog prijepodneva podijelili i zadnji promo materijal“, rekla je Alenka Spoja, direktorica TZO Vinodolske općine.

U sklopu sajma bilo je organizirano i nekoliko zanimljivih popratnih događanja poput „Traveler`s Festival“, „Culinary Festival“, „Regional Products Zone“ te poslovne radionice i zanimljiva natjecanja za posjetitelje.