Club Med kreće s akcijom „Vaš odmor na vaš način“

Nudi se čak 45 posto popusta!

Izvor i foto: Turizmoteka/Club Med

Club Med , pionir all-inclusive koncepta, poziva putnike da uživaju u 45% popusta na all-inclusive proljetnim i ljetnim odmorima u njihovim vrhunskim odmaralištima diljem Meksika , Florida , Karibe i Kanade . Rasprodaja pod sloganom „Your Vacation Your Way“ otvorena je za rezervacije do 23. veljače 2022. s odabranim datumima putovanja do 26. kolovoza 2022 . Dodatne pogodnosti uključuju besplatno nadogradnju sobe i besplatan boravak za djecu mlađu od 4 godine.

Odmarališta Club Med su okružena prirodom i prostiru se na prosječno 50 hektara, uključujući: eko-šik Club Med Michès Playa Esmeralda , jedino odmaralište Club Med Exclusive Collection u Sjevernoj Americi ; obiteljska zabava u Club Med Punta Cana, renoviranim odmaralištima kao što su Circus School by Club Med i Club Med's Amazing Family experience; i Club Med Québec , najnovije planinsko odmaralište Club Med u četiri godišnja doba koje nudi jedinstveno iskustvo uz obalu za otkrivanje prirodnih čuda Quebeca .

U kombinaciji s Club Medovom politikom besplatnog otkazivanja i protokolima Safe Together , gosti će uživati u svom Club Med odmoru s potpunim mirom i slobodom opuštanju dok zajedno stvaraju drage uspomene. Gosti će također uživati u neograničenim kulinarskim mogućnostima, vrhunskom smještaju i aktivnostima za sve interese – od pješačenja i biciklizma do standup paddle boarda i ronjenja – a obitelji će posebno uživati u programu Amazing Family Club Meda , zabavnom programu tjednih aktivnosti koji su osmišljeni da pomognu obitelji se ponovno povezuju i doživljavaju veći osjećaj ponovnog okupljanja.