Uniline dovodi Gruzijce u Hrvatsku

Predstavnici gruzijskih turističkih agencija i medija u Hrvatskoj

Izvor i foto: Uniline

Osamdesetak predstavnika vodećih gruzijskih touroperatora, turističkih agencija i njihovih partnera te gruzijskih medija po prvi put, poslovno je obišlo Hrvatsku u organizaciji Unilinea, vodećeg hrvatskog touroperatora, stigavši posebnim charter letom u obilazak Dubrovnika i okolice.

Cilj u tu svrhu organiziranog studijskog obilaska bio je na licu mjesta upoznati se s ponudom hrvatskog turizma, posebice povijesnim i kulturološkim znamenitostima te smještajnim kapacitetima. Posjet i razgled se odvijao u dva dijela. Prvi je osmišljen za gruzijsku turističku prodajnu mrežu, a drugi za predstavnike gruzijskih medija i upravljačku strukturu touroperatora te njihovih poslovnih partnera.

Objavljivanje prvih opširnijih reportaža i informacija o Hrvatskoj na gruzijskim televizijskim postajama, u tisku te na društvenim medijima slijedi već od 9. srpnja ove godine nadalje.

“Ovaj je obilazak rezultat sustavnih Unilineovih napora na postupnom otvaranju gruzijskog turističkog tržišta u oba smjera kao jednog od novih odredišta na kojem širimo svoju prisutnost te približavanju hrvatske turističke ponude gruzijskim turističkim agencijama i njihovim partnerima, koji su na ovaj način u prilici spoznati korak po korak hrvatske turističke adute.

Na dobrom smo putu i za očekivati je uskoro značajniji dolazak gruzijskih gostiju što, između ostalog, hrvatskom turizmu otvara nove mogućnosti za daljnji rast.“ izjavila je Sandra Gobin, članica uprave Unilinea i direktorica sektora prodaje i produkcije.