TZG Zagreba sufinancira sudjelovanje na sajmovima i kongresnim razmjenama u organizaciji HTZ-a

Rok za prijavu je 16. rujna 2019. godine

Izvor i foto: TZG Zagreb

S ciljem što boljeg predstavljanja turističke ponude Zagreba, Turistička zajednica grada Zagreba u narednoj godini namjerava pružiti podršku svojim članovima, što će olakšati sudjelovanje na turističkim sajmovima i kongresnim razmjenama u organizaciji Hrvatske turističke zajednice.

S obzirom na nove mogućnosti zakupa različitih kvadratnih snimaka, uz zajednička izlaganja mjesta koja nudi HNB 2020. godine, Turistička zajednica grada Zagreba plaća svim sudionicima zainteresiranim za sudjelovanje u vlastitom prostoru, unutar štanda HTZ-a, zakup košta do najviše 2m2 prema računu CNTB-a . Razliku između iznajmljivanja i uređenja ostatka prostora pokriva sama tvrtka.

Potpora se pruža isključivo za zakup i uređenje izložbenog prostora, stoga rezervacije, troškove putovanja i smještaja izvode i podmire sami sudionici / izlagači. Također, Turistička zajednica grada Zagreba ne posreduje u slanju promotivnih materijala, već se šalju putem HTZ-a ili o njihovom trošku.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na ponuđenim turističkim sajmovima i kongresima, sve prijave, rezervacije i plaćanja vrše se isključivo putem HNB-a. Kopija prijave, odnosno informacija o namjeri izlaganja na određenom turističkom sajmu, do 16. rujna 2019. godine, e-mailom na adresu: nikolina.bobesic@infozagreb.hr i monika.peranic@infozagreb.hr dostavljajte e-mailom .

Kopiju prijave ili podatke o namjeri izlaganja na određenoj kongresnoj burzi trebali biste poslati do 16. rujna 2019. na info@meetinzagreb.hr na adresu info@meetinzagreb.hr .

Turistička zajednica TZGZ-a pruža podršku svojim članovima kako bi što više promovirali destinaciju Zagreb. S obzirom na to, svi vizualni elementi štanda moraju biti usmjereni na Zagreb, a promotivne materijale i programe pojedinih izlagača prvenstveno mora ponuditi Zagreb.

Više o podršci Turističke zajednice grada Zagreba ovdje .

Popis sajmova i kongresa za 2020. godinu na kojima CNTB nudi mogućnosti zajedničkog izlaganja, pogledajte ovdje .