Split: Radionica „Koordinacija aktivnosti sustava DMO i DMK“

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca.

Izvor i foto: dalmatia.hr

U splitskom hotelu Park održati će se 16.04.treća radionica na temu Koordinacija aktivnosti sustava destinacijskih menadžment organizacija DMO i destinacijskih menadžment koju Hrvatska turistička zajednica organizira u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija.

Stručna radionica namijenjena je direktorima turističkih zajednica i stručnim suradnicima u turističkim zajednicama na razini gradova, općina i županija, zaposlenima u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma te komercijalistima turističkih agencija koje posluju kao DMK i/ili potencijalni DMK.

Cilj radionice je identifikacija stanja i glavnih izazova u komercijalizaciji složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa, stanja i glavnih izazova u suradnji i komunikaciji sustava turističkih zajednica s postojećim DMK i/ili potencijalnim DMK, dugoročnih obrazovnih potreba i odabira prioriteta u nastavku edukativnih aktivnosti u okviru razvoja DMK. Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca.