Selce: CIHT 2019 ovaj tjedan postaje središte zdravstvenog turizma!

Na konferenciji će prisustvovati više od 150 domaćih i inozemnih stručnjaka iz područja zdravstva i turizma

Izvor i foto:  CIHT

Dva dana predavanja, radionica i druženja sa svjetski priznatim stručnjacima iz cijelog svijeta očekuju nas ovaj tjedan u Selcu! Turizam, zdravlje, brendiranje i marketing - sve vas to čeka na jednoj od najvećih konferencija o zdravstvenom turizmu u regiji!

Turistička zajednica Grada Crikvenice, u suradnji s Thalassotherapijom Crikvenica i Klasterom zdravstvenog turizma Kvarnera te Poliklinikom Terme Selce poziva vas na 7. Crikvenica International Health Tourism (CIHT) konferenciju koja će se održati 07. i 08. studenog u Hotelu Katarina u Selcu.
Saznajte više o potencijalima zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, primjerima dobre prakse iz inozemstva, važnosti akreditiranja zdravstvenih ustanova, stvaranju brenda i mnogim drugim temama.

Konferencija će, između ostalog, ugostiti prof.dr.sc. Marija Škugora dr.med., voditelja Catherine & Edward Lozick zavoda za endokrinologiju i metabolizam te voditelja centra za obrazovanje pri klinici u Clevelandu te Rahul Kashyapa, dr.med. - znanstvenika i liječnika Intenzivne medicine s akademskim zvanjem docenta anesteziologije u Mayo klinici u Minnesoti.

Očekuje se da će konferenciji prisustvovati više od 150 domaćih i inozemnih stručnjaka iz područja zdravstva i turizma, koji su na rukovodećim funkcijama priznatih zdravstveno-turističkih institucija i facilitatorskih agencija.
Prijave za konferenciju otvorene su do 07. studenog, a više o konferenciji potražite na Službenim stranicama konferencije.