Osnivačka sjednica Zajednice poslovnog turizma HGK

Sjednica je plenarna i izborna

Izvor i foto: HGK

Pozivamo vas na osnivačku sjednicu Zajednice poslovnog turizma HGK koja će se održati u srijedu, 19. veljače, u 13 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu (dvorana C u prizemlju), na adresi Rooseveltov trg 2.

Na sjednicu su pozvani i predstavnici Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice. Detaljan dnevni red sjednice sa svim temama potražite u službenom pozivu u pratećim dokumentima s lijeve strane.

Sjednica je plenarna i izborna, te pozivamo sve zainteresirane na isticanje kandidatura za funkcije predsjednika i zamjenika predsjednika Zajednice. Prijaviti se za sudjelovanje, ali i za kandidaturu za predsjednika ili dopredsjednika Zajednice možete online prijavnicom u nastavku teksta.

Cilj je osnivanja Zajednice promicanje poslovnog turizma te zastupanje, promicanje i zaštita zajedničkih interesa članica Zajednice pred nadležnim državnim tijelima, suradnja s institucijama i drugim strukovnim udruženjima, edukacija članica te poslovno umrežavanje članica s partnerima na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Uz poziv se nalaze i prateći materijali za sjednicu: Odluka o osnivanju Zajednice poslovnog turizma HGK, prijedlog Poslovnika o radu Zajednice i obrazac punomoći (potrebno ga je ispuniti, ali ga se ne mora ovjeravati kod javnog bilježnika u slučaju da odgovorna osoba tvrtke ne može prisustvovati sjednici).

Prijavnica na osnivačku sjednicu Zajednice poslovnog turizma HGK OVDJE