Novo izdanje vodiča Istra Gourmet 2023-2024

U svojem 24. izdanju ova brošura sadrži približno 400 korisnih, primamljivih adresa, na kojima je moguće otkriti sve najbolje od Istre

Izvor i foto: Turizmoteka/TZ Istre

Turistička zajednica Istarske županije objavila je novo tiskano izdanje vodiča Istra Gourmet, jedan od najtraženijih i najpopularnijih turističkih promotivnih materijala Istre. Uz svečanu promociju održanu u Rovinju 11. prosinca, prigodno su podijeljena i priznanja ovogodišnjim laureatima - najboljim restoranima i konobama.

U svojem 24. izdanju ova brošura sadrži približno 400 korisnih, primamljivih adresa, na kojima je moguće otkriti sve najbolje od Istre, dogovoriti degustacije istarskih proizvoda provjerene kvalitete ili uživati u kreativnim specijalitetima u ponudi uvrštenih restorana i konoba. Vodič kroz gourmet ponudu Poluotoka donosi detaljne informacije o bogatstvu eno-gastronomske ponude, objedinjene kroz koncepciju jedinstvenog izdanja.

Istra Gourmet 2023/2024 donosi novosti u predstavljanju sadržaja. Pored pregleda najvažnijih istarskih gastronomskih proizvoda, sadrži iscrpnu i preciznu ljestvicu restorana i konoba. Uz ceste vina, maslinovog ulja, sira, pršuta i meda, ovogodišnji su novitet točke craft piva iz Istre te Gourmet točke Istre.

Isti je već distribuiran sustavu lokalnih turističkih zajednica, a distribuira se i kroz sajmove u inozemstvu u organizaciji Hrvatske turističke zajednice. Na upravo održanom sajmu FESPO u Zürichu jako je dobro prihvaćen od strane zainteresirane publike.

Kao i svi prethodni brojevi, vodič je oblikovan kao jedinstveno izdanje na hrvatskom, talijanskom, njemačkom i engleskom jeziku, a može se preuzeti na portalu Istra.hr: Istra Gourmet 2023/2024