Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac u Fužinama

Predstavljanje strateškog plana razvoja turizma Gorskog kotara

Izvor i foto: Tuirzmoteka/mint.hr

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac sudjelovat će 25. studenog 2020. godine u Fužinama na svečanom potpisivanju Sporazuma o udruživanju lokalnih turističkih zajednica u Turističku zajednicu Gorskog Kotara. Ovom prigodom predstavit će se i Master plan razvoja turizma Gorskog Kotara.

Svečano potpisivanje Sporazuma bit će upriličeno u Domu kulture u Fužinama, dr. Franje Račkog 19, s početkom u 12.00 sati.

Nakon što je Ministarstvo turizma i sporta dalo suglasnost za osnivanje Turističke zajednice Gorskog kotara, te u finalnom koraku procedure i suglasnost na njen Statut, turističke zajednice gradova Vrbovsko, Čabar i Delnice te općina Fužine, Lokve, Mrkopalj, Brod Moravice, Skrad i Ravna Gora formalno se udružuju u Turističku zajednicu Gorskog kotara.

Tom prilikom bit će predstavljen i strateški plan razvoja turizma Gorskog kotara (Master plan) koji definira i operativne strategije razvoja, destinacijsku menadžment organizaciju Gorskog kotara te strategiju marketinga i plan brandiranja.