Ministar Cappelli na obilježavanju Dana grada Požege

Svečano otvorenje hotela Princess**** u Jastrebarskom


Izvor i foto: mint.hr

Ministar turizma Gari Cappelli u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine posjetit će Požegu i Jastrebarsko, gradove koji imaju važnu ulogu u razvoju cjelogodišnjeg turizma u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

U Požegi, povodom obilježavanja Dana Grada Požege i Grgureva, ministar Cappelli sudjelovat će na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Požege.

Sjednica Gradskog vijeća Požege održat će se u ponedjeljak, 12. ožujka 2017. godine
s početkom u 11:00 sati u Gradskom kazalištu Požega.

Dan grada Požege obilježava se već tri stotine i tristo godina manifestacijom Grgurevo, Riječ je o jedinstvenom običaju Požežana kojim se svake godine obilježava spomen na pobjedonosnu bitku izvojevanu nad Osmanlijama na brdu Sokolovcu iznad Požege pod vodstvom fra Luke Ibrišimovića Sokola.

***
U nastavku dana, ministar Cappelli posjetit će Jastrebarsko gdje će prisustvovati svečanom otvorenju luksuznog hotela Princess ****.

Svečano otvorenje hotela smještenog uz istoimeni kongresni centar u gospodarskoj zoni Jalševac održat će se u ponedjeljak, 12. ožujka 2017. godine  s početkom u 19:00 sati.

Riječ je o investiciji vrijednoj 70 milijuna kuna, a hotel visoke kategorije ima 82 moderne sobe i 11 apartmana, restoran, bar, vinoteku, wellness centar s grijanim bazenom te brojne druge sadržaje.