HGK: Sjednica Zajednice kulturnog turizma

HGK, srijeda 28. veljače, u 13 sati

Izvor i foto: HGK/K.Štih

Pozivamo sve zainteresirane članice aktivne u segmentu kulturnog turizma na plenarnu i izbornu sjednicu Zajednice kulturnog turizma HGK koja će se održati u srijedu, 28. veljače, u 13 sati. Sjednici će se pridružiti predstavnici Ministarstva turizma i Ministarstva kulture kako bi predstavili projekte, najave i događaje povezane s kulturnim turizmom u 2018. godini.

Na sjednici će također, s obzirom na istek mandata, biti izabrani novi predsjednik i zamjenik predsjednika Zajednice. Kandidature za te funkcije zaprimaju se na e-mail: szrnic@hgk.hr, a izbor se provodi prema Poslovniku Zajednice na sjednici natpolovičnom većinom glasova nazočnih članica Zajednice.

Prijedlog dnevnog reda i Poziv za sjednicu, molimo, pronađite lijevo u pratećim dokumentima, dok potvrdu dolaska koja ujedno vrijedi kao pristupnica za Zajednicu za dosadašnje nečlanice pronađite u nastavku kao online obrazac.

Članovi Zajednice koji ostvaruju pravo glasanja na sjednicama, izbora u tijela Zajednice i korištenja članskih pogodnosti te svih usluga HGK mogu postati samo redovne članice HGK (obveznici članarine) ili dobrovoljne članice koje uz pristupnicu uplate i godišnju članarinu u HGK. Za sve informacije o tome možete se obratiti također na e-mail: szrnic@hgk.hr.

Za pojedine je teme, projekte i sastanke moguće uključenje i nečlanica radi kvalitetnog razvoja i unaprjeđenja kulturnog turizma.