Direktor Staničić za Place2go: Pred nama su mjeseci u kojima će se intenzivirati turistički promet

Na web stranici vodećeg turističkog magazina u regiji PLACE2GO objavljen je intervju s direktorom Hrvatske turističke zajednice Kristjanom Staničićem.

Izvor i foto: HTZ

Na web stranici vodećeg turističkog magazina u regiji PLACE2GO objavljen je intervju s direktorom Hrvatske turističke zajednice Kristjanom Staničićem.

U razgovoru za Place2Go, Direktor Staničić istaknuo je kako je pandemija donijela brojne promjene u cjelokupnoj turističkoj industriji pa će u idućem razdoblju veliki naglasak biti stavljen na poštivanje higijenskih i svih ostalih propisanih mjera opreza, a pohvalio se i turističkim prometom s obzirom na to da trenutno u Hrvatskoj dnevno boravi oko 240 tisuća gostiju.

Također, napomenuo je kako je HTZ za cijelo vrijeme pandemije komunicirao sve novosti vezane uz turistički sektor i stanje u Hrvatskoj putem društvenih mreža i oglašivačkih kampanja.

„U suradnji s našim predstavništvima diljem svijeta, kontinuirano informiramo brojne partnere i turiste o dobroj epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj, što je trenutno jedan od presudnih faktora u privlačenju gostiju“, izjavio je Staničić, rekavši kako su pred nama mjeseci u kojima će se intenzivirati turistički promet.

„Na svima nama, i domaćinima i turistima je da se ponašamo odgovorno i pridržavamo svih propisanih epidemioloških mjera. Apeliram u ime svih dionika hrvatskog turizma te u svoje osobno ime – budimo odgovorni“, zaključio je Staničić.

Podsjetimo, magazin PLACE2GO turistički je magazin koji suvremenim putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama. Kroz franšizna izdanja dostupan je u više od 15 zemalja Europe, a tekstovi sa stvarnih putovanja obogaćeni su vrhunskim autorskim fotografijama hrvatskih i internacionalnih putnika.