Croatian Virtual Get2Gether – B2B workshop za tržišta Rusije, Ukrajine i Bjelorusije

Pozivnica na virtualnu poslovnu radionicu

Izvor i foto: HTZ

Uslijed trenutnih tržišnih okolnosti koje značajno utječu na načine turističke promocije, Hrvatska turistička zajednica organizira virtualnu poslovnu radionicu za tržišta Rusije, Ukrajine i Bjelorusije.

Želja nam je predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva (predstavnicima ugostiteljskih objekta skupine hoteli, ugostiteljskih objekata skupine kampovi, turističkih agencija i TZŽ) omogućiti virtualne sastanke s partnerima iz Rusije, Ukrajine i Bjelorusije kako bi na taj način bili u izravnim kontaktima na tržištu, razmijenili informacije, susreli nove partnere te dogovorili suradnju.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Croatian Virtual Get2Gether – B2B workshop virtualnoj poslovnoj radionici, molimo da ispunite prijavnicu ovdje.
Sudjelovanje na poslovnoj radionici je besplatno te se može prijaviti jedan predstavnik po turističkom subjektu.

PRIJAVE:
Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 17.05.2021. do 16.00h kada ćemo zaključiti popis sudionika koji će biti dostupan sudionicima na web stranici.

Za prijavu vam je potrebna adresa e-pošte, sami odabirete lozinku, unosite osnovne podatke i vaša registracija je gotova. Nakon što organizator aktivira vašu registraciju, možete nastaviti na sljedeći korak, odnosno postavljanje vašeg profila.
Sudionici imaju mogućnost traženja pravog partnera i zakazivanja virtualnog sastanka putem svog virtualnog profila koji se kreira tijekom prijave. Trajanje pojedinačnog sastanka predviđeno je na 15 min. Sastanci se održavaju na ruskom ili engleskom jeziku.

Upute za pristup platformi, zakazivanje sastanaka, kao i održavanje istih stoje ovdje.
Sudionici ostvaruju pravo razmjene informacija sa inozemnim partnerima preko Messaging opcije – (nalazi se na gornjoj alatnoj traci u desnom kutu vašeg profila) naredne dvije godine nakon završetka poslovne radionice.

Za dodatna pitanja vezana uz način prijave molimo kontaktirajte workshop@htz.hr, a za ona vezana uz tržište i inozemne sudionike Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Rusiji na e-mail ruzicka.htz@mail.ru

ROK PRIJAVE:
17.05.2021. do 16.00h ili do popunjenja predviđenih mjesta
PROGRAM:
B2B virtualna radionica- individualni sastanci ruskih, ukrajinskih, bjeloruskih i hrvatskih partnera
Datum: 18.5.2021.
Vrijeme: 09.00 - 17.00 sati (10.00 – 18.00 MOSCOW TIME)

Popis inozemnih partnera je vidljiv sudionicima na web stranici te se ažurira sukladno prijavama, odnosno do datuma do kada su prijave otvorene.

Hrvatski partneri prezentiraju isključivo ponudu Hrvatske te pružaju informacije samo o Hrvatskoj, odnosno proizvodima i uslugama u istoj. Hrvatska turistička zajednica zadržava pravo odbijanja pristiglih prijava ukoliko broj prijava premašuje predviđen maksimalan broj sudionika i/ili ukoliko djelatnost prijavljenog sudionika nije u skladu s ciljem i temom održavanja radionice

Udruge i Turističke zajednice molimo da proslijede ovaj poziv svim potencijalno zainteresiranim subjektima s njihovog područja odnosno svim svojim članicama.