4. Forum obiteljskog smještaja, ITB Berlin, dodjela potpora HTZ-a ...

Informacije i pozivi iz HGK-e

Izvor i foto: HGK

Najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu - 4. Forum obiteljskog smještaja održat će se 2. i 3. veljače 2018. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

U cilju većeg povezivanja putničkih agencija i iznajmljivača, za do 10 agencija koje se prve prijave osigurali smo besplatno stol s vlastitom roll upom za održavanje sastanaka s prisutnim iznajmljivačima koji su predviđeni drugi dan FOS-a, 3.2. subota, u prijepodnevnim terminima.

U Hrvatskoj je registrirano preko 86.000 objekata u domaćinstvu koji raspolažu s preko 550.000 kreveta što čini 50% ukupnih smještajnih kapaciteta, a obiteljski smještaj ostvaruje rast od 20% u dolascima i 14% u noćenjima. Sve zainteresirane ljubazno molimo na prijave do petka 19.1. na ovaj ili kontakte u potpisu.

Pozivamo Vas i na iskaz interesa za su-izlaganje na izlagačkom prostoru HGK na sajmu ITB Berlin od 7. do 11. ožujka 2018., u sklopu hale posvećene segmentu pustolovnog, turizma za mlade i povoljnog smještaja. Planirano je 25 m2 izlagačkog prostora, a HGK bi sudjelovala u sufinanciranju zakupa izlagačkog prostora i uređenja istog prostora u iznosu do 50 posto ukupnog troška, dok se drugih 50 posto troška dijeli na broj tvrtki suizlagača.

Konačno učešće po tvrtki će ovisiti o broju su-izlagača, kao i uređenju štanda, za sada molimo inicijalni iskaz interesa kako bi mogli kalkulirati prosječnu cijenu na temelju koje ćete moći finalno odlučiti do 19 .1. da li ćete sudjelovati ili ne.

Također skrećemo pozornost na dodjelu potpora HTZ-a programima destinacijskih menadžment kompanija u 2018. godini: OVDJE .
Javni poziv je u trajanju do 31.1.