24. Kongres hotelijera Hrvatske

06.12.2022., Zagreb

Izvor i foto: Turizmoteka/UPUHH

Poštovane kolegice i kolege,
iza nas je turistička sezona koja je u hotelskom smještaju fizičkim pokazateljima gotovo dohvatila razinu iz rekordne 2019. godine, ali i godina u kojoj smo svjedočili izrazitom rastu rashoda.
Započeli smo pripreme za sljedeću sezonu s oprezom zbog neizvjesnosti kretanja troškova i gospodarskih kretanja na našim ključnim emitivnim tržištima.

Na 24. Kongresu hotelijera izmijenit ćemo iskustva i razmišljanja predstavnika turističkih kompanija i turističkih stručnjaka, a sa predstavnicima Vlade otvoriti najaktualnije teme za pripremu sljedeće turističke sezone.
Pozivamo Vas da nam se pridružite 6. prosinca 2022. godine u Hotelu Hilton Garden Inn na adresi Radnička cesta 21, Zagreb, s početkom u 10:00 sati.
U privitku Vam dostavljamo detaljan program Kongresa.

Cijena kotizacije za prisustvovanje Kongresu iznosi 880,00 kuna po osobi (bez PDV-a), dok se članovima UPUHH-a odobrava dodatni popust te kotizacija iznosi 700,00 kuna po osobi (bez PDV-a).
Dodatni popust za 2 sudionika iste kompanije iznosi 10%, 3 sudionika 20%, a 4 i više sudionika 30%.
Za prisustvovanje Kongresu potrebno izvršiti prijavu na sljedećoj poveznici, te izvršiti uplatu kotizacije sukladno uputama koje se dobivaju nakon prijave.
Smještaj u hotelu Hilton Garden Inn možete rezervirati s popustom od 15% slanjem e-maila rezervacije na: zagreb.events@hilton.com uz napomenu: „Sudjelovanje na 24. Kongresu hotelijera“.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.
S poštovanjem,

Veljko Ostojić
predsjednik

Bernard Zenzerović
direktor

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske/
Association of employers in Croatian hospitality