Tijekom veljače KUH će promovirati hrvatske kampove na tri sajamska nastupa – u Njemačkoj, Danskoj i Italiji

Ovim nastupima završiti će se glavni sajamski nastupi do svibnja, kada je sajam u Padovi

Izvor : KUH               Foto: itinerandoshow.it

Prvi  je na redu, već ovog vikenda, sajam „Itinerando“, odnosno njegov kamping dio „Expocamper“ u Padovi. Suizlagačima prisutnim na štandu (Valamar, Arena Hospitality Group, Valalta, Cresanka, Plava Laguna) ovaj je sajam, zajedno s drugim sajmom u Padovi (Campionaria) osiguran besplatno. Naime, na račun prijavljenog sajma „Il Salone del Camper“ koji se tijekom rujna održava u Parmi, osigurali smo kampovima dodatna dva nastupa bez troška.

U Münchenu će na sajmu „f.re.e.“ u razdoblju 21.–25.2. KUH imati pult na izdvojenom „hrvatskom“ prostoru u sklopu štanda talijanskog partnera Camping.it. Slična organizacija nastupa napravljena je prethodno i u Italiji gdje je atraktivan štand privukao veliki broj gostiju koje na taj način „preuzimamo“ talijanskom tržištu. Sajam „f.re.e.“ je najveći turistički sajam u nama najvažnijoj njemačkoj regiji a u posljednjem izdanju posjetilo ga je čak 135.000 gostiju što je porast od gotovo 11% u odnosu na prethodno izdanje.

Na najvećem turističkom sajmu u Danskoj, tržištu koje je lani ostvarilo jedan od najvećih porasta dolazaka u hrvatske kampove, KUH će biti prisutan u sklopu štanda HTZ-a u periodu 23.–25.2. Sajam „Ferie for alle“ u Herningu lani je posjetilo 60.000 gostiju dok je posebna prednost nastupa bila pozicija štanda pored jednog od glavnih ulaza u sajamski prostor.

Ovim nastupima završiti će se glavni sajamski period dok su sljedeći događaji na kojima će KUH nastupiti:
• Fiera Campionaria (Padova): 12.5. – 20.5.2018.
• Caravan Salon Düsseldorf: 25.8. – 2.9.2018.
• Il Salone del Camper (Parma): 9.9. – 17.9.2018.