Studijsko putovanje KUH, Španjolska i Francuska

Putovanje je od 9.-13.9.2018.

Izvor i foto:  KUH

Nakon prošlogodišnjeg putovanja u Nizozemsku i Belgiju, odredište ovogodišnjeg studijskog putovanja biti će sunčane obale Španjolske i Francuske, odnosno neke od najpopularnijih turističkih i kamping destinacija u francuskoj regiji Occitanie zajedno s gradom Perpignanon te španjolska prijestolnica turizma – Barcelona, uz kampove nezaobilazne Costa Brave.

Na tom se području nalazi koncentracija vrlo kvalitetnih kampova koji su ocijenjeni najvišom ocjenom njemačkog ADAC-a i svi nose titulu „Superplatz“, dok jedan kamp pripada i selekciji vrhunskih kampova „Leading Campings“. Planirana ruta u Francuskoj obuhvaća obilazak nekoliko kampova poznate francuske grupacije Yelloh! Village.
Svakako treba nadodati i činjenicu da su, po svojem proizvodu i ciljanom emitivnom tržištu, ovi kampovi vrlo slični našima, stoga vjerujemo da će ovogodišnje studijsko putovanje, zahvaljujući kvalitetnim kampovima i atraktivnim destinacijama, biti vrlo zanimljivo svima koji žele bolje upoznati specifičnosti kamping ponude u navedenim regijama.
• Za RADNI PROGRAM puta kliknite ovdje

Cijena putovanja na temelju 4 noćenja za grupu od minimalno 60 osoba iznosi 7.300,00 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi (nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 1.350,00 kn). Cijena uključuje let, autobusne transfere, smještaj u hotelima, osiguranje te organizaciju obilaska kampova.
Molimo Vas da se pridržavate krajnjeg roka za finalnu potvrdu interesa - ponedjeljak, 21.5.2018. do 12:00. Mjesta su ograničena brojem sjedišta u avionu i smještaja u hotelu te se POPUNJAVAJU SUKLADNO REDOSLIJEDU PRISTIGLIH PRIJAVA.
Pozivamo Vas da se što prije prijavite i osigurate svoje mjesto.
Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije - studijsko@camping.hr ili 052 451 324.