Promocija hrvatskog kampinga u Ljubljani

KUH je kao partner predstavio ponudu hrvatskih kampova uz brošuru „Croatia`s Best Campsites“ te posebno slovensko izdanje brošure „OK mini camps“.

 

 Izvor i foto: KUH

U prostorima Caravan Centra Ljubljana, najveće slovenske specijalizirane kamping trgovine koja uz kamping opremu prodaje i kampere te kamp-prikolice, održan je tradicionalni proljetni sajam na kojem je KUH predstavljao ponudu i novosti hrvatskih kampova.

Proljetni sajam jedan je od dva godišnja događaja (uz jesenski sajam) tijekom kojih se posjetiteljima nude popusti na kamping vozila kao i dodatnu opremu dok se gostima imaju priliku predstaviti i izlagači, partneri Caravan Centra. Upravo završeni event trajao je od 5. do 7. travnja a KUH je kao partner predstavio ponudu hrvatskih kampova uz brošuru „Croatia`s Best Campsites“ te posebno slovensko izdanje brošure „OK mini camps“.

Osim za vrijeme navedenog događaja, KUH-ove brošure dijele se u prostorijama Caravan Centra tijekom cijele godine dok su radi privlačenja što većeg interesa, organizirane dvije nagradne igre u kojima svaki posjetitelj trgovine može osvojiti po 7 dana boravka u nekim od najboljih hrvatskih kampova.