Hrvatski kamp Aminess Maravea nagrađen od ADAC-a u kategoriji "Online marketing i digitalizacija"

ADAC Camping Gala 2021

  Izvor i foto: Turizmoteka/KUH

Njemački ADAC je jučer (19.1.2021.) navečer održao svoj tradicionalni „ADAC Camping Gala“, koji se je po prvi puta održao online.
Tom je prigodom ADAC predstavio nagrađene kampove u 4 kategorije:

1. održivost i ekologija,
2. inovacija i razvoj,
3. demografske promjene i dostupnost,
4. online marketing i digitalizacija.

Međunarodna komisija od 40 kamping stručnjaka odabrala je pobjednike među stotinama prijedloga, a iznimno nas veseli što je  nagrađeni kamp u kategoriji ONLINE MARKETINGA I DIGITALIZACIJE  kamp AMINESS MARAVEA CAMPING RESORT.


Kamp Aminess Maravea Camping Resort nalazi se na zapadnoj obali istarskoga poluotoka, 4 km od centra Novigrada. Smješten je u hrastovoj šumi koja se prostire sve do mora, a okružen je hektarima vinograda.

Već duži niz godina kamp stalnim ulaganjima potvrđuje poziciju jednog od lidera hrvatskog i mediteranskog kampinga, a posebno nas veseli i to što smo u KUH-u bili među prvima koji smo prepoznali razvojni trend i potencijal samog kampa, te smo Aminess Maravei na zadnje održanim Danima hrvatskog turizma u 2019. godini, u zajedničkoj akciji ocjenjivanja kampova HGK i KUH-a, dodijelili prestižno priznanje za "Najbolji veliki kamping resort u Hrvatskoj".